23948sdkhjf

Dankortterminal bør købes sammen med POS-system

Hvis du driver en fysisk butik, kommer du ikke langt uden en dankortterminal.

Til trods for, at alle terminaler tjener det samme formål, er der stor forskel på dem. Derfor er det også vigtigt, at du er omhyggelig, når du skal vælge en terminal til din butik. Der er nemlig op til flere ting, der skal være i fokus ifm. dit valg.

Når du skal vælge din terminal, er det en god idé at vælge en model, der passer sammen med dit POS-system. I de fleste tilfælde er det dog også muligt at medkøbe en terminal, når du bestiller dit POS-system. Hvis du er på jagt efter et kassesystem, kan du derfor lige så godt købe en dankortterminal med i samme ombæring.

Samspil mellem terminal og POS-system er vigtigt
Hvis du skal købe en terminal, er det vigtigt, at den spiller sammen med dit POS-system. Det der menes med dette er, at det er vigtigt, at du kan angive de købte vare i POS-systemet, hvorefter terminalen selv registrerer, hvad der skal betales. Derved undgår personen i butikken at skulle indtaste beløbet på manuel vis.

Det sparer en del tid, og det virker også langt mere professionelt overfor kunden. Derfor er det også denne løsning, der anbefales til de fleste. På trods af, at det er et samspil, der er eksisterende mellem de fleste POS- systemer og medfølgende dankortterminaler, kan det faktisk været sparet væk i de helt billige løsninger.

I og med, at du kan vælge blandt et utal af både POS-systemer og terminaler på det danske marked, er det ikke dem alle, der kan arbejde lige godt sammen. Det er selvfølgelig noget, man skal være opmærksom på. Er man ikke det, kan man nemlig nemt ende med at brænde fingrene, da det ikke er helt små køb.

Vigtigt at gøre det nemt for kunderne
Det handler dog i lige så høj grad om at gøre det nemt for kunderne. En terminal skal være nem for kunderne at bruge, så de ikke er i tvivl om noget. Desuden skal den også være hurtig, så kunderne ikke skal vente i lang tid, før en transaktion går igennem. Her er der dog flere faktorer, der har betydning.

I og med, at det foregår via internettet, har internetforbindelsen selvfølgelig noget at skulle have sagt. Der er dog også forskel på, hvor hurtigt din terminal er i stand til at kommunikere med dit POS-system. Det er netop derfor, at det er uhyre vigtigt, at du har fokus på at finde frem til to enheder, der kan spille godt sammen.

Terminalen skal også være brugervenlig
Til slut er det også vigtigt at sikre, at det er en terminal, der er brugervenlig. Det er en god idé, at du vælger en terminal, der har store taster, som der er godt med mellemrum mellem. Er der ikke det, er det ikke alle, der har lige nemt ved at have ramme de rette taster. Det vidner også om, at der er rigtig mange ting, der er vigtige at holde øje med, når du skal købe en betalingsterminal.

Send til en kollega

0.016