23948sdkhjf

Tre ting, som du ikke skal skrive i din datingprofil

Det kan være svært for mange at skrive den perfekte datingprofil, og derfor er det en god ide, at du sætter dig ind, hvad du ikke skal gøre, når du skal skrive din

Dette kan gøre, at du langt nemmere kan få fat i en potentiel partner og få fat i en date, og dette er jo en succes. Derfor får du i denne artikel tre ting, som du skal huske ikke at skrive i din profil, når det kommer til netdating.

Jeg har et hus og et arbejde
Når du skal skrive din datingprofil, så er det vigtigt, at du ikke skriver, at du har et job og en lejlighed eller et hus. Dette er for de fleste mennesker en ganske normal ting at have, og det vil derfor virke underligt, at du nævner, at du har noget, som de fleste går ud fra, at du har. Du kan derimod skrive, hvad du arbejder indenfor, eller du kan skrive, at du bor i et skønt område på landet, hvor dyrker forskellige interesser. Dette siger mere om dig som mennesker, og du kan være sikker på, at det tiltrækker flere, end det ville, hvis du blot skrev, at du ikke var hjemløs eller arbejdsløs.

Jeg skriver ikke til andre, du skal kontakte mig
Når du skal skrive din datingprofil, så er det vigtigt, at du ikke skriver, at du ikke kontakter andre, og at de udelukkende skal kontakte dig. Dette kan virke meget arrogant, og det kan afskrække mange, at de er tvunget til at tage kontakt til dig, hvis de gerne vil ses med dig. Det er derfor en bedre ide, at du blot lader dette ligge, og at du derimod lærer at tage kontakt til de mennesker, som du gerne selv vil ses med, og at du lader resten være ligegyldigt.

Jeg fjerner min profil om lidt
Når du skal færdiggøre din datingprofil, så er det vigtigt, at du ikke sætter dig selv frem som et stykke kød i en disk, som skal fjernes hurtigst muligt. Det kan være mere angstprovokerende og stressende for potentielle partnere, som har en interesse, at der er en udløbsdato på din profil, og dette kan resultere i forskellige matches, som ikke er de bedste for hverken dig eller de mennesker, som viser interesse. Det er derfor en god ide, at du blot sletter din profil, hvis du ikke føler for at have den længere, og ellers blot lader den stå åben.

Send til en kollega

0.016