23948sdkhjf

Øjenlågsoperation

Få fjernet de tunge øjenlåg hos en øjenlæge, så du ikke føler dig hæmmet i hverdagen.

Der er flere og flere, som får foretaget en øjenlågsoperation, idet mange kan føle sig generet i hverdagen, når deres udsyn er hæmmet grundet hængende øjenlåg. Når øjenlågene hænger, kan det nemlig betyde, at synsfeltet bliver mindre. Hængende øjenlåg kan blandt andet komme med alderen, når huden begynder at miste sin elasticitet.

Det kan også være af kosmetiske grunde, at man vælger at få foretaget en øjenlågsoperation, da tunge øjenlåg kan give ansigtet et træt look. Mange vælger derfor af kosmetiske årsager at gennemføre en øjenlågsoperation, idet der skabes et mere ungdommeligt samt friskere udtryk i ansigtet.

Lad en øjenlæge operere de hængende øjenlåg
Det er vigtigt, at du ikke går til hvem som helst, når du gerne vil have opereret dine øjenlåg. Du skal huske på, at det er dit ansigt og din ansigtsmimik, der behandles – hvorfor du skal vælge en ekspert inden for området, hvilket vil være en øjenlæge eller øjenkirurg.

En ekspert inden for øjenlågsoperationer vil nemlig følge dig gennem hele forløbet, så du kan føle dig tryg og sikker. Det er som sagt ansigtet, der behandles, hvorfor det er vigtigt, at du føler dig tryg og informeret gennem hele forløbet.

Hvordan foregår en øjenlågsoperation?
Det kan være af kosmetiske eller funktionsmæssige årsager, at man vælger at få foretaget en øjenlågsoperation, og alle øjenlågsoperationer vil være individuelle. Det betyder, at den overordnede fremgangsmåde er den samme, mens omfanget af indgrebet på de tunge øjenlåg vil være meget varierende. Dette kan blandt andet påvirkes af grunden til, hvorfor man får foretaget en øjenlågsoperation.

Der kan være gode grunde til at få foretaget en øjenlågsoperation, da det blandt andet er øjenlåget, som sørger for, at øjet forbliver fugtigt. Øjenlåget har også til funktion at holde skidt ude, hvorfor det er vigtigt, at øjenlåget ligger stramt over øjet, så der ikke kommer noget ind i øjet.

Øjet er et følsomt område, hvorfor det naturligvis er fordelagtigt at have eksperten ved sin side. Øjenlægen går ind og skærer det overskydende hud og fedt af, således der strammes op omkring øjet. Hele seancen på operationsdagen vil cirka tage en time, og forud for dette vil du have sendt nogle billeder samt snakket med øjenlægen.

Alle kan få hjælp til de tunge øjenlåg
Det er både mænd og kvinder, der kan lide af hængende øjenlåg, hvorfor der også er mænd, som lægger sig under kniven. Mange forbinder kosmetiske operationer med kvinder, men der er en stigning inden for behandlingerne på mandesiden.

Har du derfor som mand hængende øjenlåg, som dit syn er hæmmet af, eller synes du, at dine øjenlåg hænger, og dit ansigt derfor får et udtryk af træthed, så er det også muligt for dig at få foretaget en øjenlågsoperation.

Derudover vil der også være mulighed for at søge hjælp ved det offentlige, hvis øjenlågene er til gene for dit syn. Hvis det er af kosmetiske grunde, så står man selv med betalingen.

Send til en kollega

0.047