23948sdkhjf

Taghåndbog giver dig overblik

Der er mange forskellige elementer, der skal falde rigtigt ud, før man står med byggeri, som samtidig har optimal funktion, æstetik, design og ikke mindst bæredygtighed.

De mange elementer er indgående beskrevet i Taghåndbogen. Her finder du alle relevante oplysninger om DGNB, Svanemærket og de mange forskellige typer af tagløsninger, der findes. 

Bæredygtigt tagpap
Bogen gør op med de gamle myter om, at tagpap er en gang tjære. Det er ikke længere tilfældet. Tagpap er i dag et avanceret materiale, som har stor fleksibilitet og er skræddersyet til det danske klima. Og hvor der er tænkt over, dels hvordan materialet er produceret, men også hvordan man anvender det rigtigt i mange forskellige sammenhænge, hvad enten det er i et nyt DGNB-certificeret byggeri, eller det anvendes i renoveringsøjemed. 

Hold dig orienteret
Så hvad enten du skal bruge for eksempel en listedækning på en skole eller et plejecenter, en villa, eller en stor industribygning, eller et arkitektonisk mesterværk, så finder du i Taghåndbogen alle de nødvendige løsninger, der skal til for at få det nødvendige resultat frem. 

Det gælder blandt andet detaljerede tekniske beskrivelser i PTM-anvisningerne, BIPS, BIM/Revit og Autocad. Bogen fortæller også om tagdækker-app’en, TGA – 50 års levetid på et tagpaptag, DGNB, EPD og Svanemærket.  

DGNB-byggeri med tagpap
Ja, det kan faktisk sagtens lade sig gøre at opføre et byggeri med DGNB som styrende faktor. DGNB bygger jo på FN’s 17 verdensmål med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Og en del byggerier i Danmark har set dagens lys, og flere er på vej. Det kræver blot at man sæter sig ind i hvordan det gøres, og hvilke krav der helt specifikt stilles til, hvordan arbejdet skal være udført, og hvilke materialer, der kan indgå i byggeriet for at overholde normerne. 

Også det nordiske Svanemærke er et kardinalpunkt, når det gælder bæredygtighed og miljø. Her kan Phønix Tag Materialer anvendes, og i Taghåndbogen kan du se hvordan.

Tagbranchen er en dynamisk sektor, der hele tiden udvikler sig, og derfor er det vigtigt at man holder sig orienteret om den seneste udvikling.

Send til en kollega

0.016