23948sdkhjf

Effektiv opbevaring af råvarer

Når der ved større arrangementer skal laves mad til mange personer, er der logistisk meget, der skal gå op i en enhed. Her kan især opbevaring af madvarer blive problematisk.

Dog findes der en løsning, der sikrer en funktionel og effektiv opbevaring af råvarer, når der skal laves meget mad til mange mennesker.

Det kan nemlig som sagt være besværligt at få plads til alle de nødvendige råvarer, hvis der pludseligt opstår et nyt og større behov, fordi der skal opbevares og laves mad til mange mennesker. Det er her at en mobil fryse- og kølevogn kommer ind i billedet.

Hverdags- eller arbejdsbrug
En mobil fryse- og kølevogn kan nemlig være nøglen til at imødekomme omstændigheder, hvor man bliver udfordret og skal bruge en løsning her og nu. Fryse- og kølevognene kan anvendes til mange forskellige situationer, og det er uanset om det er til en arbejdsplads, der står i en akut situation, fordi køkkenet er midlertidigt indisponibelt eller om det er til et større socialt arrangement. 

Vognenes smarte konstruktion gør, at de kan blive en del af en større løsning, hvis der er behov for en komplet løsning med telt og gulv.

Funktionelle fryse- og kølevogne
Virksomheden Dansk Mobil Køkken tilbyder de smarte frysevogne og kølevogne, så man uanset lejlighed har mulighed for at opbevare og nedkøle råvarer. Fryse- og kølevognene er indrettet sådan, at der er mulighed for at opbevare råvarer på et frostlager, tørvarelager og et kølelager og desuden indeholder vognen et grovkøkken.

Løsningerne fra Dansk Mobil Køkken er yderst fleksible og kan leveres og placeres efter ønske. Vognene kan blive sat i forlængelse af eller med afstand til din arbejdsplads, og kan endda blive placeret ved en ekstern lokation efter aftale, hvis dit behov strækker sig til en firmatur eller lignende. 

Uanset behov eller ønske står Dansk Mobil Køkken klar til rådgivning og sparring omkring deres fryse- og kølevogne og deres brede udvalg af mobile køkkenløsninger.

Send til en kollega

0.031