23948sdkhjf

Erhvervsalarmer til virksomheder

En erhvervsalarm er for nogle virksomheder fuldkommen essentielt.

Det er et af grundlagene i deres sikkerhedssystem. En erhvervsalarm kan fås i mange forskellige udgaver, og mange virksomheder skræddersyr deres erhvervsalarmer, så det passer til den enkelte virksomhed.

Du kan købe effektive erhvervsalarmer til virksomheder fra mange forskellige virksomheder. Det handler tit om at indhente lidt forskellige tilbud, før du forpligter dig. Mange virksomheder tilbyder gratis sikkerhedstjek eller lignende, så du kan få rådgivning med på vejen.

Kameraovervågning giver større sikkerhed
Kameraovervågning er en investering, mange virksomheder vælger at gøre. Hvorfor? Der er to forskellige, klassiske formål med, at der bliver monteret kameraovervågning: Virksomheden ønsker at sikre dokumentation for, hvad der sker, samt at kunne identificere eventuelle ubudne gæster.

Når der skal bestilles kameraovervågning, er det desuden meget vigtigt, at der bliver beskrevet nøje i ordren, hvad formål kameraovervågningen har. Overvågningssystemer laves forskelligt, og nogle billeder er kun til nytte, hvis en person holder øje med skærmen.

Det handler især om at begrænse mængden af optagelser, så det er nemmere at finde det rette tidspunkt.

Sikker kameraovervågning til erhverv og privat er noget for, ja, både erhverv og privat. Der er typisk forskellige formål med overvågningssystemet, men det er lige effektivt. Som virksomhed vil du gerne beskyttes mod tyveri og hærværk.

Som privatperson gælder nok det samme. Til private er det også muligt at få kameraer, du kan holde øje med på din smartphone, selvom du ikke er hjemme. Og HUSK: det er vigtigt, at du som både privatperson eller virksomhed ansøger om tilladelse til overvågning på din grund.

Beskyt din virksomheds data
Et tredje sted, du som virksomhedsejer og privat er sårbar, er med vigtig data på dine enheder. Det handler om at få sat en god firewall samt et antivirusprogram i værk. Derudover er det vigtigt, at du og dine eventuelle ansatte skifter adgangskoder jævnligt.

Stil nogle krav til dine ansatte om, hvor ofte de skal skifte kode. Og at der skal være en bestemt mængde tal, bogstaver og tegn per kodeord. På den måde er du bedre beskyttet.

Sørg også for jævnligt at opdatere jeres programmer, når det er muligt. Med opdateringer følger tit en løsning på et problem fra en tidligere udgave.

Og sidste men ikke mindst: Lav backup! Desværre glemmer rigtig mange, både private og i erhvervslivet, at lave backup af deres vigtige filer og data. Når først I er blevet angrebet eller fået stjålet noget, er tingene borte.

Send til en kollega

0.047