23948sdkhjf

Optimér disse 3 interne områder i din virksomhed

Optimering på de rigtige områder i din virksomhed, kan resultere i øget effektivitet og øget omsætning.

Der er mange områder, som virksomheder bruger tid på og som stjæler alt den tid man burde bruge på at udvikle sit kerneprodukt og pleje sine kunder i. Her får du 3 idéer til områder, som du bør optimere med det samme.

Digitalisering
Digitalisering er vejen til vækst. Der er mange arbejdsområder du kan digitalisere, som vil spare dig og dine medarbejdere for rigtig meget tid, og som kan blive løst hurtigere og med færre fejl. Find et program der kan håndtere flere forskellige arbejdsområder, så du ikke skal have mange forskelle programmer at skifte imellem.

Ved at digitalisere så mange arbejdsprocesser som muligt, kan du få mere fokus på dine kompetencer og kerneydelser, og dermed gøre dig bedre stillet mellem dine konkurrenter. Desuden er digitalisering så udbredt i dag, at du hurtigt kan blive overhalet, hvis ikke du tænker digitalisering ind i din interne, og ikke mindst eksterne, strategi.

 Sikkerhed
Som følge af digitalisering, bruger man meget tid på internettet, hvilket kræver en god sikkerhed for at undgå at blive hacket. Derfor er det yderst fordelagtigt at købe en VPN til din virksomhed. En VPN, eller Virtual Private Network, er en måde hvorpå du kan øge din sikkerhed på offentlige netværk, da den krypterer alt data der sendes eller modtages.

De to typiske former for VPN er ”Remote Access” eller ”site-to-site”. Remote Access kan bruges så dine ansatte kan få adgang til dokumenter, sider eller programmer fra et andet netværk. Det kan bruges til den ansatte der arbejder hjemmefra og skal bruge information eller programmer, der findes på arbejdsnetværket.

Et site-to-site bruges til at forbinde to forskellige netværk, og sørge for at alt dataudveksling er sikret og krypteret. Du kan læse mere om VPNs på www.vpnguiden.dk.

 
Rekruttering
Når du skal rekruttere en, eller flere, nye medarbejdere på ledelsesniveau, kræver det mange ressourcer for at finde den helt rigtige, der passer ind i virksomheden og har de rigtige erhvervs- og personlige kompetencer. Her er det en stor fordel at få professionel hjælp, der har mange års erfaringer med rekruttering af ledere. https://www.amrop.dk/ er et professionelt rekrutteringsniveau, som er specialiseret i ledelsesvurdering, bestyrelsesrådgivning og executive search. Som klient får du et team med professionelle, der kombinerer industriel indsigt og kvalitetsdrevet forskning.

På denne måde får du adgang til flere og bedre kandidater. Rekrutteringer kræver forskellige tilgange, som tager tid, kræver ressourcer og erfaring med de forskellige strategier.

Rekrutteringsbureauet har kendskab til markedet, og deres konsulenter er opdaterede på de seneste nyheder, udviklinger og tilstande i de industrier de arbejder med.

De har desuden kompetencer indenfor udformning af et appellerende, attraktivt jobopslag, som tiltrækker folk til at søge det samt hvordan man hurtigt screener et CV og skærer de svageste fra tidligt i processen.

 

Send til en kollega

0.062