23948sdkhjf

Maskiner enhver produktionsvirksomhed bør eje

Før i tiden blev meget produktionsarbejde udført i hånden. Dette er ikke længere sagen, da man i dag, kan opnå meget mere præcise og perfekte resultater med maskiner.

Disse maskiner er også kun blevet bedre og mere præcise med årene. Så længe du har idéen, så kan maskinen klare resten for dig. Fordelen ved at have nye maskiner til produktion er store, da præcision sikrer et bedre slutprodukt og sørger for, at netop det, du producerer, er i højeste kvalitet.

Fræsning, drejning og 3D print
I dag er der maskiner til alt slags produktionsarbejde. Og modsat gamle maskiner, fylder de knapt så meget, og arbejder lige så hårdt. Teknologien inden for værktøjsmaskiner er hele tiden i udvikling, og der kan derfor være mange spørgsmål, der skal tages stilling til. Gør derfor dig selv en tjeneste og find en leverandør, som har fingeren på pulsen inden for området. Det kan både koste dig penge og tid, hvis maskinerne i din virksomhed ikke lever op til dine krav. 

Nogle af de mest almindelig maskiner inden for metalindustrien er CNC maskiner, som kan varetage opgaver inden for fræsning, drejning og 3D print.

Danmarks stærkeste totalkoncept
Hos Flextek finder du både maskiner til fræsning, drejning og multitasking. Derudover finder du også 3D printere, hvor du kan flytte grænserne for, hvad din virksomhed bearbejdningsmæssigt er i stand til. Med komplette løsninger kan du samle hele maskinpark et sted, hvilket både gør det mere overskueligt og økonomisk fordelagtigt.

Flextek blev grundlagt i 1942 og har derfor i en lang årrække leveret værktøjsmaskiner til virksomheder i metalindustrien.I 2018 blev firmaet opdelt, hvorfra Flextek Machines opstod. Her finder du CNC-styrede maskiner og robotter, hvor du får komplette løsninger til netop din produktionsvirksomhed. Med maskiner fra brands som OKUMA, Spinner, YCM og en lang række af andre kvalitetsmærker, får du med sikkerhed en løsning, som lever op til selv de højeste forventninger.

Send til en kollega

0.016