23948sdkhjf

Gode, brugte biler i flere generationer

Inden du træder ind ved en brugtvognsforhandler, er du nok lidt skeptisk. Du har en idé om, hvad du gerne vil have, men du vil være sikker på, at det også er det, du får. Du vil ikke vildledes af forhandleren.

Du vil have en god bil til en fornuftig pris. Du vil have kvalitet. Men du stoler måske ikke helt på ham eller hende, der møder dig i døren. Snakker de mon udenom? Får du så god en handel, som de lader det lyde som?

En fynbo er ofte til at stole på, men når du leder efter brugte biler på Fyn, kan du gøre dig selv en tjeneste ved at gå efter en forhandler, der er gået flere generationer i arv. Familienavnet er en stolthed. Og stolthed værner man om med troværdighed.

Generationer gør udslaget for troværdigheden
Brugtvognsforhandlere har altid slåsset med troværdigheden. Også de fynske. Når der er en, der sælger brugte biler, er du måske skeptisk, fordi du netop tvivler på troværdigheden? Du kan sikre dig, at troværdigheden er i orden, når det er en forhandler, der er gået i arv gennem generationer. Du kan trods alt ikke sælge brugte biler i flere generationer, hvis din troværdighed ikke er helt i top. Det siger sig selv. Især i Dagens Danmark, hvor anmeldelser er mere tilgængelige end nogensinde, er troværdigheden i højsædet.

Nyere biler til billige penge
En af de ting, der har gjort et hug i troværdigheden, er, at du tror, du får en gammel skrotbunke, når du leder efter brugte biler. At du får noget, der knapt kan køre. Det er dog ikke et problem, hvis du forsøger at finde en nyere model. De har kørt mindre og er ikke nær så slidt. Brugte biler på Fyn er nemlig ikke gamle skrotbunker, men nogle af de fineste, nye modeller.

 

Send til en kollega

0.047