23948sdkhjf

Industrielle robotløsninger til fremtiden

Fra automater og samlebånd til chatbots og selvkørende biler. Teknologi og automatisering fylder enormt meget i vores hverdag - så meget at vi næsten ikke lægger mærke til det omkring os mere.

I vores tid tales der mere og mere om robotter - ikke metalliske menneskelignende skabninger som i RoboCop og Wall-E, men industrirobotter som automatiserer processer og effektiverer produktioner. Og frygt ej, robotterne er ikke stormagter, der kommer for at overtage verdensherredømmet, ligesom portrætteret i science fiction. Faktisk kommer termet “robot” fra det tjekkiske ord “slavearbejde”. Slaveri er ikke ligefrem et hensigtsmæssigt eller pænt ord at bruge, men ikke desto mindre signalerer det dog robotternes henseende i industrien; de bærer det tunge læs og laver det kedelige eller monotone arbejde, vi mennesker ikke gider spilde tid eller kundskaber på. De arbejder i bogstaveligste forstand som maskiner.  

Effektivisering af industri
Brug af robotter i industrien er ikke en nyhed, men udviklingen går rivende hurtig. De første industrirobotter kunne ikke omprogrammeres til andet end den ene arbejdsopgave, den var bygget til at udføre. I dag er robotter noget mere intelligente, og deres hardware samt software kan skræddersyes til kunders behov.

Robotter er er i den grad fremtiden for industri og produktion. Ved at automatisere produktionen, neutraliseres menneskelige fejl og belastede arbejdsområder aflastes. De effektiviserer altså driften af virksomheder på alle planer -  produkternes kvalitet, forbedring af arbejdsmiljø og økonomisk udbytte.   

Løsninger til ethvert behov
Der findes en bred vifte af robotløsninger. For eksempel produktionsmaskiner (CNC-maskiner) der leverer ensartet og god kvalitet, øger produktivitet og dermed også konkurrenceevne. Den forbedrer medarbejdertilfredshed og arbejdsmiljø, da ansatte undgår tunge løft og en monoton arbejdsgang. man bliver fortsat mere og mere innovative med robotløsninger til industrien - skræddersyet til ethvert behov, stationære som mobile.   

Gibotech, et robotfirma i Odense, sætter innovation, værdiskabelse og stabilitet i højsædet og skræddersyr løsninger, der frigør virksomheders ressourcer brugt i produktionen, således de kan bruges på at styrke ens konkurrencedygtighed. Specielt ved denne virksomhed er, at de ikke blot skræddersyr hardware, men også kundespecifikt software og grafik, så teknologien er forståelig og let anvendelig for samtlige medarbejdere.  

Send til en kollega

0.015