23948sdkhjf

Slip for at betale fuld registreringsafgift på en gang

Det er ikke nogen hemmelighed, at det danske skattetryk er blandt de højeste i verden.

Skattepengene går selvfølgelig til at finansiere den store danske velfærdsstat, men disse suppleres også af en række afgifter. Næsten alle varer er pålagt moms, der skal betales told for de udenlandske køb, og når det kommer til biler, skal man altid have registreringsafgiften med i købetankerne. Resultatet er, at det er temmelig dyrt at anskaffe sig en bil i Danmark. Men hvis du ønsker at spare nogle penge og samtidig ikke vil mangle noget i din nye bil, så kan flexleasing være vejen frem.

Hvorfor flexleasing?
Flexleasing adskiller sig fra andre former for leasing ved, at du kun skal betale registreringsafgift for den tid, hvor leasingaftalen gælder. Det betyder også, at du kan fordele registreringsafgiften for din bil udover hele leasingperioden, og derfor er flexleasing særligt anvendeligt, når det drejer sig om dyre luksusbiler fra udlandet. Der kan registreringsafgiften nemlig godt gøre et ordentligt indhug i budgettet, så hvis man gerne vil have drømmebilen uden at få en økonomisk lussing, kan flexleasing være den helt rigtige vej at gå. Bilforsikringen vil ofte også være billigere på en flexleaset bil, fordi registreringsafgiften i det tilfælde ikke medregnes i bilens værdi.

Flere fordele ved flexleasing
Hvis du gerne vil have privatøkonomien til at række endnu længere, kan du undersøge, om det er muligt at lave en splitleasing aftale med din arbejdsplads. På den måde skal du kun betale den del af leasingydelsen, der dækker over din privatkørsel. Det gør flexleasing og splitleasing til en rigtig god økonomisk kombination. Uden registreringsafgiften kan det også være nemmere at sælge bilen videre, når leasingaftalen er ophørt, særligt til de udenlandske købere. Derfor er flexleasing en perfekt mulighed for dig, der har økonomisk overblik, men også ønsker en flot bil.

Send til en kollega

0.016