23948sdkhjf

Denne virksomhed har gjort personalemangel til sin levevej

Få virksomheder er i samme grad lykkedes med at levere mandskabsudlejning på så højt niveau som Kebok.

De erfarne esbjergensere er hovedpersonerne i en succesfortælling, som går tilbage til maj 2007, hvor virksomheden blev etableret. For siden ansættelsen af den første medarbejder har Kebok ikke kigget sig tilbage, og i dag har de endda også en afdeling i den norske hovedstad, Oslo.

Stort mandskab klar til at tage kampen op
Ingen branche er immun for at blive ramt af fravær, generel underbemanding eller pludselig personalemangel. For medarbejdere i Danmark kan blive syge og har naturligvis ret til ferie, afspadsering og barsel. Kebok har netop gjort skabt en sund og bæredygtig virksomhed ved at levere specialiseret, professionelt og fastansat mandskab til virksomheder, der står med et akut behov for arbejdskraft. Virksomheden bryster sig i øvrigt af, at deres mange ansatte er fagpersoner, der er fokuseret på tre forskellige brancher. Daglig leder, Danny Hammer, udtaler: ”Vi er specialiserede inden for entreprenør-, jernbane- og transportbranchen, hvilket betyder, at de medarbejdere, som vi ansætter, er fagpersoner med stort branchekendskab. Idet de fleste af vores medarbejdere er fastansatte, får vores tilbagevendende kunder altid tildelt det samme personale, såfremt de er ledige.” Dermed kan Kebok altid levere kompetente personaleløsninger i Danmark og hele Norden, når det drejer sig om de tre nævnte brancher.

Når tilfredse medarbejdere giver glade kunder
En af hemmelighederne bag Keboks store succes ligger i, at de gør en dyd ud af at have høj medarbejdertilfredshed. Dette inkluderer, at de naturligvis tilbyder deres medarbejdere de bedste arbejdsforhold i form af intern og ekstern efteruddannelse og kvalitetssikret arbejdstøj og -udstyr, ligesom virksomheden naturligvis følger de respektive overenskomster og er medlem af Dansk Byggeri. Alt dette er selvfølgelig til glæde for deres kunder og samarbejdspartnere, som dermed altid vil blive tilbudt et effektivt, højtuddannet og pålideligt personale, hvor trivslen og arbejdsmiljøet er i top. Denne forståelse for at en god arbejdskultur også skaber glade og motiverede medarbejdere, som højner effektiviteten, er helt grundlæggende for at forstå, hvorfor Kebok både er blevet en populær underleverandør og en eftertragtet arbejdsplads. Kebok tilbyder også maskinudlejning. Deres specialiserede maskiner er topmoderne, og de kan både lejes med og uden personale.

En grundlæggende forståelse for samarbejdet
Foruden Keboks store erfaring og forståelse for arbejdet i transport-, jernbane- og entreprenørbranchen, møder de altid deres kunder med ensartet respekt – uanset forespørgslens omfang og karakter. Hvis du står i en situation, hvor du har behov for at leje yderligere mandskab, er dette naturligvis gode nyheder. For med en grundlæggende snak om det arbejde, du ønsker udført, kan Kebok i dialog med dig tilbyde de rette medarbejdere, der passer perfekt til opgaven. Husk på, at ligegyldigt hvilket arbejde der er tale om i entreprenør-, jernbane- eller transportbranchen, så er det altid et samarbejde. Og hos Kebok starter samarbejdet altid med en tæt dialog om, hvordan I bedst kan løse dine opgaver – sammen.

Send til en kollega

0.016