23948sdkhjf

Hvorfor købe en varmepumpe, og hvad er det?

Der findes mange fordele ved en varmepumpe.

Varmepumper er en af mange opvarmningsmuligheder, og de kan være en energieffektiv og praktisk måde at varme dit hjem på. De kan også bruges til afkøling. Sammenlignet med elektriske varmeapparater producerer de omkring to og en halv til fem gange så meget varme til hver enhed af elektricitet, hvilket gør det lettere, billigere og mere miljøvenligt at varme dit hjem ordentligt. Men ikke alle varmepumper er lige gode - nogle er meget mere effektive end andre. Den rigtige størrelse, model og eb god installatør er vigtigt for god ydelse.

Sådan får du mest ud af den
Før du ser på din opvarmning, er det virkelig værd at sikre dig, at du har god lofts- og gulvisolering. Tilstanden for din isolering vil gøre en stor forskel for, hvor hårdt din varmepumpe skal arbejde for at holde dit hjem varmt. God isolering og trækstop gør det billigere og lettere at varme dit hjem ordentligt. Det betyder også, at du kan bruge en mindre varmepumpe til at udføre jobbet, hvilket koster dig mindre at købe og køre.

God isolering reducerer væsentligt varmetabet i et hus markant. Det gør et hjem lettere og billigere at varme ordentligt, og sundere og mere behageligt at bo i.

Sådan fungerer en varmepumpe
En varmepumpe fungerer efter samme princip som et køleskab, kun omvendt. For at holde mad kold, flytter et køleskab varme fra inde i køleskabet til ydersiden. Varmepumper udtrækker varme fra udeluften, der opvarmes af solens energi hver dag i året og overføres ind i huset. I køletilstand overfører varmepumper varme indefra og udefra - ligesom et køleskab gør. I modsætning til normale elektriske opvarmere, der simpelthen omdanner elektricitet til varme, bruger varmepumper elektricitet til at flytte varme. Det gør dem til den mest effektive måde at bruge elektricitet til opvarmning på. Du kan her købe varmepumper fra de mest anderkendte mærker.

 

Send til en kollega

0.031