23948sdkhjf

Leasing af bil

Der er ingen tvivl om, at der er mange overvejelser, man bør gøre sig, når man vælger at anskaffe sig en ny bil.

At købe en ny bil er en stor økonomisk beslutning. Derfor er flere og flere begyndt at overveje leasing af bil. De økonomiske fordele samt friheden til at skifte bil oftere er bare nogle af de fordele, der taler for denne løsning. I samarbejde med Scanleasing har vi taget et kig nærmere på fordelene ved leasing af bil.

Kan det betale sig at lease en bil?
Uanset om du vælger at købe din næste bil eller at lease den, så er det en økonomisk udgift. Du bør derfor, forud for din beslutning, undersøge, hvilke muligheder du har, og hvad dit reelle behov er. Leasingaftaler kan synes ugennemskuelige, og det kan være svært at forstå, hvad du præcis betaler for.

Scanleasing har gjort leasing af bil en del lettere. I tæt sparring med dig, finder de nemlig frem til den løsning, der passer bedst til dig og dine behov. For hvor længe ønsker du at have netop denne bil, og hvad skal bilen bruges til? Ved at stille dig denne type spørgsmål hjælper Scanleasings bileksperter dig med at finde frem til den helt rigtige leasingaftale.

Hvordan fungerer billeasing hos Scanleasing?
Vælger du at lease din bil hos Scanleasing, foregår det ved flexleasing. Det betyder, at du som køber betaler ét førstegangsbeløb og efterfølgende et fast månedligt beløb. Det er muligt, fordi Scanleasing forudbetaler registreringsafgiften i den periode leasingkontrakten løber, mens du som køber kun månedligt betaler afgiften.

Køber du derimod en bil, vil du skulle betale hele registreringsafgiften den første dag. Den faste månedlige ydelse samt førstegangsydelsen er altså lavere ved leasing af bil end ved køb. Ydermere er afskrivningen lavere ved leasing af bil, da registreringsafgiften betales månedligt.

Ønsker du at skifte bil inden for tre år, er leasing af bil oftest den bedste økonomiske beslutning. Det er nemlig lettere at gensælge en leaset bil.

Lease din næste drømmebil
Scanleasing og andre leasingfirmaer har altså gjort det en del lettere for flere danskere at køre rundt i drømmebilen. Blandt de bedst sælgende luksusbiler finder du de tyske mærker Audi og Mercedes-Benz. Deres strømlinede designs har gjort bilerne til tidsløse klassikere.

Drømmer du om at køre i en Mercedes eller Audi, bør du undersøge mulighederne for leasing af Audi og leasing af Mercedes.

Hvis du allerede har en bil, men ønsker at opgradere til noget større i en periode eller måske en sportsvogn i sommerhalvåret, så tilbyder Scanleasing sæsonleasing af deres biler. I tæt sparring med køberen sammensættes en leasingaftale til den periode, hvor køretøjet bruges. Ligesom ved andre leasingaftaler betales registreringsafgiften til SKAT kun for de måneder, bilen anvendes i.

Privat eller erhverv?
Scanleasing tilbyder erhvervsleasing til virksomheder, der ønsker at lease deres firmabiler. Skal bilen både anvendes til erhvervs- og privatkørsel, kan det være en økonomisk fordel at splitlease bilen. Ved denne løsning beskattes den private kørsel ikke, idet medarbejderen selv betaler for sin private kørsel.

Uanset om du ønsker at sæsonlease, privatlease, erhvervslease eller splitlease, bør du forud for din beslutning undersøge alle mulighederne. Hos Scanleasing finder de, i samarbejde med dig, den rigtige løsning, der passer til dine præferencer i forhold til mærker, ekstraudstyr og ikke mindst hestekræfter.

 

Send til en kollega

0.015