23948sdkhjf

Til mænd: Hvor skal du købe dine skønhedsprodukter?

Den er god nok; der er mange skønhedsprodukter til mænd.

Det er blevet mere og mere i orden for mænd at gøre meget ud af deres udseende. Derfor er det også vigtigt at vide, hvor du kan finde de rigtige skønhedsprodukter, der kan få dig til at se bedre ud i hverdagen.

Der er mange udbydere på markedet, hvor du har mulighed for at finde de helt rigtige produkter til dine behov. Det store spørgsmål er dog nærmere, hvor du kan få mest for dine penge? Hvor er der flest goder for dig? Det kan meget vel være hos emma.dk, der har en masse fordele til dig som medlem og kunde. På siden her kan du læse om konceptet på emma dk.

Spar 85%
Som mand har du måske ikke det store behov for at bruge mange penge på skønhedsprodukter, men du har mest af alt brug for det basale i din hverdag. Dette kan være voks, deodorant og noget hudcreme. Det kan dog hurtigt løbe op, når du skal have købt et nyt lager ind. Hos emma.dk kan du vælge at blive medlem, og her har du mulighed for at spare op til 85% på din varer. Det er sød musik i de flestes ører, og det kan blive en realitet for dig. Derudover kan det være, at din kæreste eller kone er storforbruger af skønhedsprodukter, og her kan hun også spare en del penge.

Gratis fragt
Når du så har fundet dine produkter, så skal de selvfølgelig sendes afsted til dig. Hvis du kender til at handle på internettet, så ved du formentligt også godt, at det kan blive en dyr omgang alene i fragt. Hos emma.dk er det slut med at tænke på fragt, hvis vælger at blive medlem. Derfor skal du blot betale for prisen på dine varer og ikke bekymre dig om alle mulige andre irriterende omkostninger.

Optjen CashPoints
Hvis du ender med at købe mange produkter hos emma.dk, så får du faktisk også flere goder som fast kunde. Hver gang du køber produkter for over 20 kr., så optjener du noget, der hedder ”CashPoints”. Det er optjente point, du i sidste ende kan bruge på emma.dk. Det er en smart måde, du kan spare penge på, samtidig med at du shopper. Du kan også gå ind på emma dk’s Facebookside for mulige konkurrencer og opdateringer på dine favoritprodukter.

Send til en kollega

0.015