23948sdkhjf

Investér i fremtidens hjem

‘Det intelligente hjem’ har for alvor sat sine spor de seneste år.

Flere og flere nye ‘smarte’ produkter kommer på markedet, og mulighederne er nærmest blevet uendelige. Med alt fra intelligente højtalere og alarmsystemer til intelligente hvidevarer kan du stort set automatisere hele dit hjem.

Du kan slukke for fjernsynet, mens du er i et andet rum. Du kan slukke for lyset på badeværelset, mens du er på arbejde. Du kan indstille ventilationen til kun at ventilere 10 minutter i timen, mens du er på ferie. Alle disse fordele kan du få, hvis du investerer i fremtidens hjem - det intelligente hjem. Du får både en fordel på boligmarkedet, hvis du vil sælge, og du bliver samtidigt mere miljøvenlig, da de mange systemer gør det nemmere at spare på både el og varme.

Funktionelt, miljøvenligt og økonomisk fordelagtigt
Udover at være funktionelt og smart, så kan mange af de forskellige løsninger faktisk også spare dig penge. Du kan blandt andet spare penge på dine elregninger med smarte stikkontakter, hvor du kan slukke helt for dine forskellige apparater. Du kan også spare penge på din varmeregning med et ventilationssystem, da du ikke vil bruge unødvendige ressourcer på at varme dit hjem om.  

Netop et ventilationsanlæg kan bidrage positivt til dit hjem på flere punkter. Ikke nok med du både vil spare penge på varmeregningen og mindske dit Co2 aftryk, så vil indeklimaet i din bolig også forbedres. Ventilationsanlægget fungerer nemlig også som affugter, hvilket betyder, at du undgår fugtskader i dit hjem. Et dårligt indeklima kan også påvirke dit helbred, da det kan medføre hovedpine og allergi. Gør derfor dig selv en tjeneste og investér i et ventilationsanlæg.

Installér et Nilan ventilationssystem og spar penge på varmeregningen
Ét Nilan ventilationssystem kan kobles op på IHC-systemet, så du får fuld kontrol over ventilationen i dit hjem. Via en app kan du kontrollere ventilationen i alle dine rum, og ligegyldigt om du sidder på ferien eller på kontoret, så kan du altid styre ventilationsanlægget fra din telefon. Et ventilationsanlæg fra Nilan vil over tid tjene sig selv ind igen, og efterfølgende står du til at spare penge direkte på din varmeregning. Udover at spare penge på varmeregningen, så vil systemet også bidrage positivt til din boligs værdi.

Har du lyst til at høre mere om Nilans ventilationsanlæg, så kan du kontakte Thomsen & Fals, som har stor viden omkring miljøvenlige ventilationsanlæg. De installerer og monterer systemet, så du hurtigt kan få glæde af de mange fordele ved de intelligente ventilationssystemer. Kontakt derfor Thomsen & Fals, hvis du ønsker at nyde godt af de forskellige smarte funktioner, samtidigt med at du vil være mere miljøvenlig.

Send til en kollega

0.051