23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

KATKO-afbrydere til krævende forhold i fødevareindustrien

Udløber
8. oktober 2025

Daglig rengøring med højtryksrensere, varmt vand og skrappe rengøringsmidler stiller høje krav til produktionsudstyret. KATKO's IP69K-afbrydere kan klare regelmæssig højtryksrensning, vandtemperaturer på op til 80°C samt ophobning af kondens, hvilket gør den velegnet til krævende miljøer, hvor hygiejne og holdbarhed er afgørende. 

Robust og hygiejnisk design

Afbryderne er fremstillet i syrefast rustfrit stål (AISI 316), der både modvirker korrosion og letter rengøringen takket være den glatte overflade, som mindsker bakteriesamling. En udluftningsventil kan monteres for at beskytte mod kondens og sikre optimal funktionalitet i miljøer med skiftende temperaturer.

Løsninger tilpasset fødevareindustrien 

Hos MTO electric a/s har vi fokus på at levere robuste løsninger til fødevareindustrien, der opfylder de stadigt stigende hygiejnekrav. I samarbejde med KATKO, en finsk producent med over 70 års erfaring, tilbyder vi afbrydere, der er designet til barske forhold. Produkterne spænder fra 16 til 800A og kan tilpasses efter kundernes specifikke behov. KATKO's IP69K-afbrydere fås i størrelser fra 16 til 125A, mens andre afbrydere i rustfrit stål går op til 1600A. 
”Vores produkter er udviklet med fokus på at imødekomme de udfordringer, fødevareindustrien står over for,” siger Mads A. Velbæk, der er direktør hos MTO electric a/s. ”Særligt vores IP69K-hygiejneafbrydere, udviklet i samarbejde med Stålcentrum, tilbyder en unik løsning med et skråt tag, der afleder væske og snavs.”

I anledning af årets FoodTech messe i Herning fra 1. til 3. oktober 2024, som er Nordens førende destination for fødevareteknologi, har vi valgt at sætte fokus på vores innovative produkter og løsninger til fødevareindustrien. 

Bestilling og kontakt 

KATKO’s IP69K-afbrydere forhandles af MTO electric a/s og fås i flere forskellige versioner, herunder en EMC-version, en hygiejneversion med skråt tag og en afbryder der kombinerer begge dele. Afbryderne kan købes gennem vores e-shop eller hos el-grossister. For mere information eller for at bestille, kan du ringe til os på tlf. 75 800 310. Du kan også sende en mail til ordre@mto-electric.dk eller besøge vores e-shop. 

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.078