23948sdkhjf
Del siden

Dantrafo A/S

Dantrafo tilbyder en bred vifte af lagerførte standardtransformere såvel som kundetilpassede transformere og spoler indenfor traditionel 50Hz/60Hz, HF og switch mode teknologi.

Fra udvikling til produktion
Vores erfarne ingeniører arbejder tæt sammen med vores kunder med henblik på udvikling af det optimale produkt, set ud fra et ydelses- såvel som et omkostningsperspektiv.

Samtlige projekter styres i overensstemmelse med vores kvalitetssystem ISO 9001,
og for hvert produkt udarbejdes en detaljeret produktspecifikation.

Dantrafos produktionsfaciliteter i Europa og Kina udgør det essentielle "link" mellem produktudvikling og produktion, og muliggør samtidig en hurtig og effektiv fremstilling af de prototyper, som er så vigtige for vore kunders R&D proces.

Internationale og nationale produktgodkendelser
Som UL-certificeret virksomhed med mange års erfaring i håndtering af produktgodkendelser kan Dantrafo garantere, at de nødvendige nationale og internationale standarder er i overensstemmelse med officielle standarder fastsat af de godkendende myndigheder. Vi garanterer opbevaring af al relevant dokumentation.

Dantrafo produktion og sourcing i lavtlønsområder
Produktion på egne faciliteter i Suzhou, Kina, er garant for produktions-know-how og kapacitet. Adgang til råvarer til konkurrencedygtige priser på verdensmarkedet er essentiel for såvel konkurrence- som leveringsevne. Dantrafos internationale sourcing organisation, ligeledes beliggende i Suzhou, er tæt på markedet, og Dantrafos leverandørnetværk er til stadighed på forkant med markedstendenserne.

Optimal logistik
Stort leveringsvolumen samt et stærkt og udbygget samarbejde med vores speditører giver os adgang til konkurrencedygtige fragtpriser.

Det strategiske samarbejde med vores speditører samt fokus på lagerstyring, garanterer en problemfri indfortoldning ved indførsel i EU.

Dantrafo A/S
Fabriksvej 2
7620 Lemvig
Danmark
CVR nummer: DK87208117
P nummer: 1003216720
200

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047