23948sdkhjf

Kitron lander millionkontrakt

Kitron har skrevet kontrakt med HMS Industrial Networks til en værdi af 100 millioner.
HMS Industrial Network AB har valgt Kitron ASA som partner inden for elektronikproduktion for deres industrielle netværksprodukter.

Aftalen varer i tre år, og kontrakten omfatter levering af Electronics Manufacturing Services (EMS) for HMS’ Anybus og netbiter produkter.

- Kitrons ekspertise inden for EMS inkluderer PCBA’ere, Box Build og High Level Assembly såvel som deres høje ambitioner inden for kvalitet har været vigtige parametre for os, da vi skulle vælge en ny partner, siger adm. direktør for HMS Industrial Network AB, Staffan Dahlström.

Styrker Kitrons position
HMS er verdens førende producent af industrielt kommunikationsudstyr og har hovedkvarter i Halmstad i Sverige.

- Kitron sigter efter at gøre forretning med de største spillere inden for vores definerede segment. HMS Industrial Network regnes for at være førende på globalt plan inden for kommunikationsteknologier til automationssystemer. De har haft en fantastisk vækst og en god forretningsfilosofi, og der er adskillige muligheder at tage fat på for vores to virksomheder, som ikke er omfattet af den kontrakt, vi har underskrevet. Dette samarbejde vil styrke Kitrons position som en af Scandinaviens førende EMS-virksomheder, siger Jørgen Bredesen, der er adm. direktør for Kitron ASA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081