23948sdkhjf

Nordjyske Medier køber majoritet i Industry Supply

Med virkning fra 1. november 2012 har Nordjyske Medier overtaget majoriteten i Industry Supply, der står bag Electronic Supply og de øvrige Supply-portaler.
Selskabet vil blive drevet videre i sameje med Morten Petersen og Henrik Wolsing, der fortsætter som daglig ledelse.

Industry Supply er stiftet tilbage i 2004 og beskæftiger i dag 32 medarbejdere i Danmark og Sverige. Brancheportalerne udsender samlet over 100.000 nyhedsbreve dagligt til beslutningstagere indenfor syv forskellige industrielle brancher.

- Vi ser det som en rigtig god mulighed for både medarbejdere og virksomhed. Vi ser frem til den sparring, vi som online medievirksomhed kan få med Nordjyske-koncernen. Vi håber dermed at kunne give vores læsere og medlemmer et endnu bedre medie i fremtiden og vil løbende arbejde på at udvide produktpaletten, udtaler Henrik Wolsing og Morten Petersen.

Nordjyske Mediers administrerende direktør, Per Lyngby, glæder sig over det nye ejerskab:

- Vi arbejder målrettet på at styrke vores digitale forretningsudvikling. Dels ved egen kraft, dels ved akkvisitioner, og Industry Supply passer godt ind i den strategi. Vi forventer, at virksomheden vil udvikle sig yderligere i de kommende år under ledelse af Morten Petersen og Henrik Wolsing i samarbejde med medarbejderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11