23948sdkhjf

DELTA underskriver partneraftale med GLOBALFOUNDRIES

GLOBALFOUNDRIES har valgt DELTA Microelectronics som GLOBALSOLUTIONS Channel- og ASIC-partner i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).
Med aftalen kan DELTA give EMEA-kunder adgang til GLOBALFOUNDRIES teknologier og services. Dette omfatter hele porteføljen af GLOBALFOUNDRIES teknologier herunder state-of-the-art procesteknologier, Multi Project Wafers (MPW) og produktionswafere. Derudover vil DELTA yde kundesupport og ASIC value-added services, såsom ASIC design, test, indkapsling, logistik og supply chain management med fleksible forretningsmodeller. Det skriver DELTA Microelectronics i en pressemeddelelse.

- DELTA Microelectronics har i mange år leveret værdiskabende halvlederservices. Vi tror, at mange af vores kunder vil få gavn af DELTA’s hjælp til at udvikle løsninger baseret på GLOBALFOUNDRIES processer. Vi ser frem til at samarbejde med DELTA som udbyder af vores teknologier og services til kunder i EMEA-området, siger Craig Luhrmann, Vice President for channels hos GLOBALFOUNDRIES.

- Denne aftale giver DELTA mulighed for at tilbyde vores kunder en nemmere og mindre riskofyldt måde at få adgang til GLOBALFOUNDRIES’ portefølje af halvlederteknologi. Det supplerer DELTA’s allerede omfattende value-added halvlederservices fra design til levering af komponenter. Vi er meget glade for at arbejde med en så stor, global spiller til støtte for EMEA-markedet, siger Per Ølund, Executive Vice President hos DELTA.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079