23948sdkhjf

Rovsing køber hollandsk selskab

Rovsing har indgået aftale med det hollandske selskab Satellite Holdings BV om sammenlægning af de to selskabers produktlinjer indenfor simulering og test af satellitter.
Parterne har indgået en såkaldt ”asset- for-equity”-aftale, hvor købsprisen på 3,0 mio. euro erlægges i form af et konvertibelt lån, som forventes konverteret til aktier i Rovsing.

Efter forventet konvertering vil Satellite Holding BV være den største aktionær i Rovsing med en ejerandel på 25-29 procent, og Rovsing vil blive en del af SSBV Aerospace & Technology Group (SSBV) og drive virksomhed under navnet SSBV-Rovsing A/S

Rovsing har købt rettighederne til i alt 31 forskellige produkter, og købet omfatter, udover rettighederne, den samlede dokumentation vedrørende design, produktion, test, levering og brug af produkterne. Der overføres ingen medarbejdere fra SSBV til Rovsing.

- Rovsing har over de sidste tre år investeret et tocifret millionbeløb inden for udvikling af et standard produktprogram til test af satellitters strømforsyningssystemer. Den købte produktlinje kompletterer Rovsings egen produktlinje, således at Rovsing herefter er i stand til at levere en bred vifte af produkter og løsninger, som anvendes til simulering og test af satellitter til den europæiske og globale rumfartsindustri. Rovsing bliver en førende ”one-stop-shop” i Europa for et komplet produktprogram til test af satellitter, hvilket vil øge SSBV-Rovsings potentielle markedsandel væsentligt, skriver Rovsing i en fondsbørsmeddelelse.

Efter aftalen stilles SSBV’s eksisterende salgsaftaler med kunder samt SSBV’s eksisterende verdensomspændende salgs- og supportkanaler til rådighed for Rovsing. Dermed forventer Rovsing at øge sin omsætning på det globale marked for test af satellitter, men også at udvide forretningen uden for rumfartsområdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126