23948sdkhjf

Højttalervirksomhed inviterede på Michelin-restaurant efter stor fyringsrunde

I lyset af nedgang i ordrebøgerne så Skanderborg-virksomheden Dynaudio sig i sidste måned nødsaget til at fyre 66 medarbejdere.

Men kassen har alligevel ikke været helt tom i virksomheden, der for nyligt præsenterede første overskud i syv år, da de i august kunne fremvise over 14 bundlinjemillioner.

For blot to uger efter fyringsrunden inviterede Dynaudio en række danske medier på en pressetur på faciliteterne i Skanderborg, der blev rundet af med middag på Michelin-restauranten Domestic i Aarhus. Det skriver Finans.

Overfor mediet gør Dynaudio det klart, at den såkaldte "medietur" havde været i støbeskeen længe før fyringerne.

- Vi inviterede pressen, fordi vi er ekstremt stolte af de produkter, vi laver. Medieturen og fyringerne er fuldstændig uafhængige af hinanden. Medieturen har vi arbejdet på i næsten et år - før vi blev konfronteret med den nye, udfordrende globale virkelighed, vi står overfor i dag, lyder det i et skriftligt svar til Finans.

De uddyber , at fyringerne i september var en konsekvens af føromtalte ordrenedgang, men det har ikke været muligt for Finans at få svar på, hvorvidt Dynaudio synes middagen er det rette signal at sende ovenpå en fyringsrunde.

Mediet har ligeledes ikke fået svar på spørgsmålet om, hvilke medier der deltog i arrangementet, ligesom Dynaudio heller ikke har svaret på spørgsmålene om, hvorvidt man kunne have arrangeret turen uden Michelin-restaurant og hotelovernatning.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094