23948sdkhjf

Robotbrag runder 1000 tilmeldinger

Årets "Robotbrag" på Teknologisk Institut i Odense tegner til at blive velbesøgt. Der er allerede 1000 tilmeldinger til arrangementer, som finder sted 26. august.

Så der er ikke langt op til besøgstallet fra 2019, som nåede 1500 besøgende. Sidste år blev Robotbrag aflyst på grund af corona. Robotbraget er sædvanligvis det store mødested for robotproducenter og for alle med interesse for robotter og automatisering. Det bliver arrangeret af Teknologisk Institut og DIRA, Dansk Robot Netværk.

Der er lidt flere udstillere end sidste gang, nemlig cirka 70, oplyser Kathrine Viskum Rasmussen, konsulent hos Teknologisk Institut.

Lemper begræsninger

Samtidig kan Teknologisk Institut fortælle, at man kan lempe lidt på coronabegrænsningerne. Arrangørerne har hidtil meldt ud, at deltagerne enten skulle tilmelde sig til formiddagen, eller til eftermiddagen, sådan at der i princippet blev to arrangementer med hver sine deltagere. Men nu får alle lov at være med hele dagen fra 9.30 til 16.30 efter eget ønske. Det skyldes de lempelser, der er sket i coronarestriktionerne 1. august.

Coronapas ved indgangen

Arrangørerne gennemfører flere andre tiltag for at begrænse coronasmitte. Først og fremmest er der registrering af deltagerne ved indgangen, og der skal vises gyldigt coronapas.

Desuden bliver der begrænsninger på, hvor mange personer, der må være i hvert rum, og der bliver angivet gå-retninger i rummene for at begrænse det antal gange deltagerne krydser hinanden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063