23948sdkhjf

Lumigon lover salg i Danmark

Trods forlydender om det modsatte kommer Lumigon T1 til salg i Danmark, når den rammer markedet.
Lumigon, der står bag verdens første dansk producerede smartphone, kommer til at markedsføre og sælge premieremodellen Lumigon T1 også i Danmark.

Det forsikrer salgsdirektør Pekka Kotiranta over for Electronic Supply.

- Telefonen vil være tilgængelig gennem adskillige salgskanaler i Danmark, når den lanceres, lyder garantien.

Læs også: Ny Lumigon-telefon er på trapperne

Dermed slår Lumigon en pæl igennem de rygter, der ellers har floreret, om at selskabet ville undlade at satse særskilt på det danske marked .

Electronic Supply har været i kontakt med flere af landets største teleselskaber, men her har man endnu ikke hørt nyt fra den danske mobilproducent.

- Vi har ingen aktuel kontakt eller aftale med Lumigon. Vi fik en præsentation af deres tanker for små to år siden, men har ikke hørt mere siden. Såfremt, at de retter henvendelse igen, vil vi vurdere om produktet er interessant, siger Trine Kromann-Mikkelsen, presserådgiver i TDC, og er dermed på linje med resten af branchen.

Teleanalytiker John Strand har tidligere udtrykt skepsis over for, om det danske marked overhovedet er stort nok til en aktiv satsning fra Lumigon, men det er tilsyneladende en risiko, Lumigon er villig til at løbe.

Ifølge comon.dk vil den danske smartphone komme i handlen 27. februar efter et udviklingsforløb, der har varet fire år og kostet 17 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109