23948sdkhjf

Styring til gadebelysning vinder finale i vækst

Det blev Århus-virksomheden Amplex, der løb med sejren i kategorien Energieffektive Teknologier i Next Step Challenges store finale, der sidste uge blev afholdt i Esbjerg.

I finalen kæmpede 24 små og mellemstore vækstvirksomheder om sejren, og det såkaldte selection board bestående af seks markante profiler fra dansk erhvervsliv var ikke i tvivl om, hvem der nu er branchens mest lovende højtvækstvirksomhed.

- Amplex leverer en kommercielt stærk løsning med kort tilbagebetalingstid. Teamet har prøvet det før- og har en stærk tilgang baseret på hårdt lært erfaring, fortæller Next Step Challenges administrerende direktør Lisbeth Valther.

Amplex, der er placeret i Aarhus med otte medarbejdere, er verdensledende inden for løsninger til styring af gadebelysning, og de leverer energibesparende løsninger til lavspændingsledninger, intelligente målere og intelligent energiledelse.

Deres løsning har en global tilstedeværelse, og virksomheden har mange års erfaring med planlægning og implementering af deres løsninger. Amplex lader forsyningsvirksomheder og distributionsselskaber overvåge, styre og kontrollere energi og andre ressourcer, hvilket minimerer forbruget og eliminerer tab. Alligevel kom sejren bag på Århus-virksomheden.

- Det var en fantastisk oplevelse og vi har flyttet os meget gennem hele processen. Vi synes vi har fået mange ting på plads her i sidste del af forløbet og vi ser frem til at bruge alle redskaberne i forretningen. Vi havde slet ikke regnet med at vinde for der var jo mange gode med og mange der var meget yngre end os, forklarede vinderne umiddelbart efter prisoverrækkelsen.

Og Amplex lykkedes ikke alene med at imponere årets dommerkomité. Også managementkonsulent Jonas Brandt, der for fjerde år delte ud af sin erfaring gennem programmets advisory boards, har rosende ord til overs for Århus-virksomheden.   

- Ledelsen i Amplex er sammensat af erfarne og dygtige folk, som har set lidt af hvert. Alligevel har de ikke været for stolte til at opsøge Next Step og bede om hjælp til den udfordrende skalering af deres virksomhed. Da vi skiltes til sidste møde, sagde jeg, at de fortjente at vinde. Jeg er glad for - og stolt over - at dommerne har det på samme måde, slår Jonas Brandt fast.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062