23948sdkhjf

Stor ledelsesrokade skal rykke lysfirma ind i næste fase

Skifter administrerende direktør, bestyrelsesformand og kreativ direktør

Belysningsselskabet Nuura har fået ny administrerende direktør. Nadia Lassen overtog posten ved indgangne til oktober, hvor hun afløste Sofie Refer, der fortsætter som kreativ direktør i firmaet. Samtidig overtager Peter Østerberg posten som bestyrelsesformand. 

- Som aktiv partner i Nuura og tidligere CEO for designsuccessen By Lassen er Nadia Lassen den helt rigtige til posten som CEO af Nuura og det er med glæde, at jeg overdrager posten, udtaler Sofie Refer.  

Nuura er kommet igennem en længere opstarts- og udviklingsperiode, og efter de første lamper blev leveret ud for seks måneder siden, er distributionen vokset til at omfatte salg i 18 lande, fordelt på detail og prestigefyldte indretningsprojekter.   

Nødvendigt at styrker den daglige drift
Nadias erfaring Lassen skal nu lede føre firmaet frem i næste trin. 

- I den kommende fase af virksomhedens udvikling ser vi et behov for at styrke strukturen yderligere i den daglige drift og bestyrelsesarbejdet, og derfor er nu det rigtige tidspunkt at koncentrere vores indsats i både dagligdagen og bestyrelsen, siger Peter Østerberg. 

Sofie Refer vil nu dedikere sig fuldt i rollen som kreativ direktør, og holde fokus på at gennemføre virksomhedens planer for de mange kommende produktlanceringer, herunder samarbejder med eksterne designere, som er en del af Nuuras fremtidige produktstrategi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078