23948sdkhjf

PCB Connect klar til nyt vækst-spring i Danmark

Den svensk-ejede printkort-leverandør satser på en fordobling af omsætningen i Danmark i 2011.
PCB Connect har været på det danske marked i godt 2½ år, og selv om printkort-leverandøren startede op midt i finanskrisen, er starten gået ganske fornuftigt.

- Vi synes, at vi på trods af finanskrisen har fået godt fat i markedet. Kunderne har selvfølgelig ikke haft helt så stort behov for at købe ind, men har i stedet brugt af deres lagre. Men vi har mærket stor interesse for vores koncept og er kommet ud af 2010 med et godt resultat, siger Morten Jul fra PCB Connect.

Inde i rivende udvikling
Han forklarer videre, at han generelt oplever stor optimisme i det meste af industrien for øjeblikket, og forventer det kommer til at smitte af på printkort-leverandøren i 2011.

- PCB Connect er inde i en rivende udvikling med mange nye kunder og stor omsætningsfremgang, og budgettet for 2011 på det danske marked forventes at blive forøget med mere end 60 % i forhold til 2010, udtaler Morten Jul.

- Vi har fået nogle gode tilkendegivelser fra eksisterende kunder, og der er også nogle gode forespørgsler på vej i pipelinen – i det hele taget er der en god stemning blandt vores kunder, pointerer Morten Jul.

Store investeringer
Han tilskrever især sucessen det faktum, at PCB Connect hver dag forsøger at forbedre og forfine sit koncept, så kunderne får en "samarbejdspartner" fremfor blot en nødvendig leverandør, og hvor kvalitet og levering til tiden hele tiden er i fokus. En vigtig faktor er også, at PCB Connect har et set-up med et leverandør netværk, som sikrer leverance af alle typer print og helt ned til en-to dages service.

- PCB Connect har blandt andet foretaget store investeringer og brugt mange ressourcer på at sikre, at ”baglandet” fungerer optimalt og er automatiseret med rutiner og systemer, som bakker op og sikrer stor kundetilfredshed. For eksempel har vi et kontor i Kina med 33 medarbejdere, som blandt andet dagligt har tæt kontakt til de udvalgte producenter, fortæller Morten Jul.

I den seneste tid er det også blevet til investeringer i et nyt edb-system, der blandt andet gør det enklere at kommunikere mellem koncernens kontorer, og rent geografisk har man åbnet nyt kontor i Holland, så man nu er repræsenteret i mere end seks lande.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109