23948sdkhjf

Terma øger sit engagementet i Australien

Terma har netop underskrevet en hensigtserklæring, et Memorandum of Understanding (MOU), med den australske virksomhed Marand.

Selskaberne vil nu undersøge muligheder for tættere samarbejde på flere feltet, i tråd med det danske teknologiselskabs aktiviteter i Australien og bestræbelser på at understøtte landets industri-politik, Australien Industry Capability.

- Aftalen, vi har underskrevet i dag, er et bevis på, at Termas tilstedeværelse på det australske marked og interesse i at samarbejde med den lokale industri nu og fremtiden. De senere år har Terma leveret flere flåde- og overvågningssystemer i Australien, og nu intensiverer vi vores aktiviteter, siger Terma senior vice president Jørn Henrik Levy Rasmussen.

Fra Marand, som designer og fremstiller udstyr og produkter til bl.a. aerospace og forsvar, er der ikke overraskende også rosende ord om den nye aftale. 

- Som en tiltroet leverandør til Terma og F-35 programmet ser vi et perfekt match mellem Marand og Terma med hensyn til at forfølge en række forretningsmuligheder i Australien, siger says Rohan Stocker, administrerende direktør i Marand.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078