23948sdkhjf

Columbus IT øger omsætning og indtjening

Norden, Vesteuropa og USA er alle områder, hvor Columbus IT er gået frem i årets 6 første måneder. For hele året forventer Columbus IT en omsætning i niveauet DKK 890 mio.
Det er et tilfredsstillende resultat, det danskejede og børsnoterede Columbus IT i dag offentliggør.

- En fremgang i driftsindtjeningen på 23,1 procent og et positivt resultat på 5,4 mio. kr. mod et minus på 4,4 mio. kr. i fjor, er nøgletal, der fortæller, at Columbus IT helt grundlæggende er i god form. Vores totale omsætning på 441,8 mio. kr. vidner om væsentlig fremgang og set i lyset af en meget lovende pipeline, er vi ganske tilfredse med de første seks måneder af 2010. Vi fastholder vores positive forventninger for året som helhed, siger koncernchef Claus E. Hansen, Columbus IT.

Flotte resultater i England og Norge
I Vesteuropa er der fremgang for Columbus IT, og især i England og Norge præsterer Columbus IT flotte resultater. Det er også glædeligt, at der på det amerikanske marked spores markant fremgang både i omsætning og resultat.

Østeuropa er et af de få markeder, der i første halvår melder om udfordringer. Omsætningen i Østeuropa blev DKK 80,6 mio. i 1. halvår 2010, mod DKK 87,3 mio. i samme periode 2009.

Columbus IT kom ud med et positivt EBITDA for perioden på DKK 1,2 mio. i Østeuropa.

- Columbus ITs fokus på vertikale løsninger til virksomheder i retail-, fødevare- og produktionsindustrien kommer til at give stordriftsfordele, fordi vi kun skal investere én gang i at udvikle løsningen og derefter kan rulle den ud på mange markeder. Vi sår én gang, men høster igen og igen, siger koncernchef Claus E. Hansen.

Forkastede opkøbstilbud
Halvåret har også budt på et overtagelsesforsøg af Columbus IT.

- Det er positivt, at Columbus IT er så attraktiv en virksomhed, at der er bud efter os. Bestyrelsen valgte at forkaste et opkøbstilbud, og med vores meget klare strategi for den videre udvikling af Columbus IT er der overalt i organisationen fokus på fortsat vækst og øget profitabilitet. Vi mærker stigende efterspørgsel efter vores specifikke industri¬løsninger, siger koncernchef Claus E. Hansen, Columbus IT.

Ved halvårets afslutning blev Columbus IT belønnet af Microsoft ved at blive genvalgt til to af de største og mest prestigefyldte fora, nemlig ’Microsoft Inner Circle’ og ’President’s Club’.

Samtidig blev Columbus ITs datterselskab, industri- og kompetencecentret To-Increase, kåret som årets globale Microsoft ISV-forhandler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094