23948sdkhjf

Flere elektronik-producenter nyansætter

Der er atter ved at komme gang i hjulene i den danske elektronikindustri, og det betyder, at flere producenter nu tør satse på at udvide medarbejderstaben.
I sidste uge kunne Electronic Supply berette, at Skanderborg-virksomheden ETK Elektronik er begyndt at opruste på medarbejdersiden , og den tendens går igen flere steder i elektronikindustrien.

Ifølge Ingeniøren har blandt andet kk-electronic, Develco, Homatic, RTX og B&O været aktive på medarbejdersiden og har taget nye medarbejdere ind.

Hovedsageligt udenlandske opgaver
- Vi fyrede folk indtil november, men siden december har vi ansat 24 i produktionen. Vi kan mærke, at der er mere gang i hjulene. På længere sigt tror jeg også, at vi vil ansætte flere ingeniører, udtaler Karsten Okholm, direktør for kk-electronic, til Ingeniøren.

Et lignende budskab kommer fra Kresten Nørgaard, der er direktør for udviklingshuset Develco. Her var medarbejderstaben på sit laveste i december, men siden har man hentet to nye ingeniører ind, så man i dag er 29 ansatte.

Kresten Nørgaard forklarer dog, at opmandingen hovedsageligt skyldes udenlandske opgaver, mens den danske industri ikke helt er kommet op i gear endnu.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078