23948sdkhjf

Ericsson og Samsung skaber verdens første LTE interoperabilitet

En vigtig milepæl for at kunne gøre 4G til virkelighed er nået. Ericsson og Samsung har nu skabt interoperabilitet mellem verdens første kommercielle LTE apparat fra Samsung og livenetværket fra Ericsson i Stockholm.
LTE kommer til at ændre brugerens oplevelse af mobilt bredbånd ved at sørge for ekstrem høj datafart, hvor som helst og når som helst. LTE vil tilbyde forskellige ydelser uden sidestykke, fx internet-tv, mobil video blogging, online video spil og et hurtigt mobilt forretningsmiljø.

Kommercielle LTE-netværk, der efter planen skal kunne tilbyde forbrugerne forskellige ydelser fra 2010, vil gøre datahastigheden meget større, end hvad der i dag er muligt med de mobile bredbåndsnetværk. Brugerne kommer således til at kunne forblive online og benytte sig af grænseløse, kvalitative ydelser online, også når de er på farten.

Samsung og Ericsson har sammen udviklet de nødvendige procedurer for at opnå dette integrationsprogram. Gennem omfattende tests i Stockholm har Samsungs LTE kopibeskyttelsesnøgler og Ericssons infrastruktur imødekommet industriens standarder for kommerciel anvendelse, 3GPP Release 8 March baseline. Johan Wibergh, Senior Vice President og chef for netværk hos Ericsson siger:

- Det er første gang et kommercielt standard LTE-apparat har demonstreret fuld interoperabilitet med et live netværk. Det er en vigtig milepæl for Ericsson og mobilindustrien. Ericsson ser frem til at bruge sit lederskab inden for LTE-teknologi til at hjælpe vores kunder med at bevæge sig ind i en ny kommunikations-æra ved at forbedre oplevelsen for brugeren af mobilt bredbånd. Samarbejdet med Samsung har været succesfuldt og viser, at LTE-ydelser snart vil være klar til markedet.

Kilde: Ericsson - http://www.ericsson.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094