23948sdkhjf

Dansk klimateknologi skal gøre tysk energiselskab grønnere

Topchefen for det tyske energiselskab EWE er i disse dage på rundtur i Danmark for at se nærmere på energivenlig teknologi.
EWE’s administrerende direktør Dr. Werner Brinker lægger ikke skjul på, at han er imponeret over Danmarks kunnen inden for miljøvenlig energiteknologi, og derfor bevæger han sig i disse dage rundt i landet for at besøge en række danske virksomheder med speciale inden for feltet. Det skriver Børsen.

- Danske virksomheder har stor erfaring inden for nye klima- og energiteknologier. Til forskel fra mange andre lande har Danmark investeret mange penge i området siden begyndelsen af 1980’erne. Danmark har 30 års erfaring, som også giver dem en førerposition på mange klimarelaterede teknologier, udtaler Werner Brinker til Børsen.

Formålet med rundturen er ikke at finde egnede opkøbsemner, men snarere at skaffe kontakter, som kan munde ud i aftaler med den tyske energigigant. Senere på året er det planen, at ca. 25 af de virksomheder, der besøges i disse dage, skal på genbesøg i EWE’s hovedkvarter i Oldenburg.

På besøgslisten finder man blandt andet etablerede virksomheder som DONG Energy, Rockwool og Risø DTU, men også spirende virksomheder som Wave Star Energy, Hashøj Biogas og Better Place Denmark får besøg af den tyske delegation.
Læs mere om: EWE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078