23948sdkhjf

Integreret Safety Teknologi vinder pris ved automationsmesse i Polen

Ved dette års Automaticon i Warszawa, en af de største messe i Europa indenfor området industriel automation, blev B&R’s integreret safety teknologi hædret af Instituttet for Automation og Måleteknik.
Den ekstraordinære produktkvalitet og produktets relevans på markedet var blot nogle af de faktorer, der havde betydning i evalueringen af de nominerede produkter. Den høje teknologiske innovationsgrad og de mange anvendelses muligheder var med til at gøre B&R’s Integererede Safety Teknologi til en vinder.

Juryen bestod af repræsentanter af den polske patentstyrelse, det nationale handelskammer, ministeriet for økonomi og samfunds politik, det tekniske universitetet i Warszawa og Instituttet for Automation og Måleteknik. De udvalgte B&R som vinder blandt 16 indsendte forslag.

Udover evnen til en ukompliceret integration i eksisterende automationsløsninger, fik B&R’s Integrerede Safety Teknologi også stor anerkendelse for håndteringen af de mange specielle krav fra forskellige maskiner. Takket være sikker dataoverførsel over eksisterende maskiners bus-systemer, hører faste forbindelse nu fortiden til. Programmerbar safety opførsel tilpasser sig optimalt til forskellige situationer, og det giver via maskinens bus-system detaljeret data om maskinens status ved hjælp af komplet diagnostik af safety komponenterne.

Første præmien blev uddelt på Automaticon 2009 messen af Dariusz Bogdan, vice økonomi minister i Polen til en meget stolt Jacek Barszcz, afdelingschef for B&R Warszawa.

Kilde: B&R

Læs mere om: B&R
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095