23948sdkhjf

Lindpro udvider forretningen

Lindpro har overtaget aktiviteterne i installationsfirmaet RÉ-EL ApS. Købet er led i en strategi om at blive førende på området for intelligente bygningsinstallationer.
I bestræbelserne på at blive en førende aktør på markedet for intelligente bygningsinstallationer har Lindpro pr. 1. april overtaget Horsens-baserede RÉ-EL ApS, der er specialister på netop dette område:

- I en tid, hvor opmærksomheden er rettet mod energibesparelser, er det umuligt at komme uden om intelligente bygningsinstallationer. Det er derfor også et markedsområde, hvor vi ser gode fremtidige muligheder, siger Lindpro-direktør Thomas Hornslet.

Han oplyser, at de opkøbte aktiviteter og medarbejdere bliver del af Lindpros kompetencecenter for intelligente bygningsinstallationer og skal primært indgå i support af det vestlige Danmark.

RÉ-EL´s tidligere ejer Rene Kjemtrup fortsætter som afdelingsleder. Han glæder sig over, at firmaets medarbejdere fortsat kan arbejde med deres kernekompetenceområde samtidig med, at den nye aftale skaber helt andre og bedre markedsbetingelser.

- Vi får nogle helt andre muligheder, nu da vi er en del af en stor virksomhed. Jeg har en klar forventning om, at vi nu kommer i betragtning til nogle af de helt store projekter med intelligente installationer. Og det ser vi rigtig meget frem til, fastslår han.

Lindpro er blandt Danmarks førende el-installationsvirksomhed og beskæftiger 1.200 medarbejdere fordelt på 22 lokalafdelinger. Koncernen har endvidere et datterselskab på Grønland.

Kilde: Lindpro - http://www.lindpro.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094