23948sdkhjf

Ny RTX-formand holder sig til redningsplan

Selv om der er blevet skiftet kraftigt ud i bestyrelsen hos RTX Telecom, fastslår den nye bestyrelsesformand Mogens Elsberg, at der skal arbejdes efter den allerede vedtagne turnaround-plan.
Der kommer ikke til at ske de store revolutioner hos RTX Telecom, selv om der nu er kommet ny mand i formandsstolen. Sammen med den øvrige bestyrelse er formand Mogens Elsberg nu blevet sat ind i den redningsplan, der er udarbejdet for virksomheden, og han fastholder, at det er den plan, der skal arbejdes efter. Det skriver Ingeniøren.

- Jeg ville synes, at det var en lille smule arrogant at komme op med en ny plan, men vi følger selvfølgelig planen, og så gør vi vores holdning klar til, om den plan vil føre os frem til en profitabel situation for selskabet, og en vækstsituation for selskabet, eller om den måske skal justeres, udtaler Mogens Elsberg til Ingeniøren.

Han understreger, at RTX Telecom har et unikt kompetenceniveau på markedet, og at det derfor ikke kommer på tale med en total omstrukturering. Han bakkes op af administrerende direktør Tage Rasmussen, der ligeledes fastholder, at virksomheden skal køre videre med de eksisterende forretningsområder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094