23948sdkhjf

Odense-virksomhed stiler mod det uendelige univers

Vækst og virkelyst hos Danish Aerospace Company bliver belønnet
Danish Aerospace Company modtager DI Fyns Intitiativpris 2015.

Odense-virksomheden får bl.a. prisen for at have udvist særligt initiativ og virkelyst samt inden for en kortere årrække have skabt grundlag for vækst.

- Der er store forventninger til de danske rumfartsvirksomheder, og vi har brug for at vise de virksomheder frem, som får rumfarten til at virke. Det er mit håb, at Danish Aerospace Company kan blive rumfartsvirksomhedernes svar på Andreas Mogensen, siger Christian Møller, formand for DI Fyn.

Inspiration for unge og gamle
Administrerende direktør Thomas A. E. Andersen, som har været med siden virksomheden startede i 1988, er meget stolt over virksomhedens udvikling og samarbejde med NASA og det europæiske rumagentur, ESA.

- Det har bogstaveligt taget været en fantastisk rejse – der kun lige er startet, selv om vi har været i gang i over 25 år. Jeg er glad for anerkendelsen fra DI Fyn og håber, at vores virksomhed kan være med til at inspirere både unge og gamle til at interessere sig for rumfart og hele den spændende verden, man bliver en del af, siger adm. direktør Thomas A. E. Andersen fra Danish Aerospace Company.

Prisen betyder, at Danish Aerospace Company er en af 19 kandidater til DI's nationale Initiativpris, der uddeles på DI's konference for mindre og mellemstore virksomheder i januar 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079