23948sdkhjf

Inropa får østrigsk ordre

Inropa skal sammen med Synex Tech levere robotprogrammeringssoftware til østrigske Scharmüller.
Den danske ingeniørvirksomhed, Inropa, har igennem Synex Tech i Østrig fået ordre på leverering af offline programmeringssoftware til den østrigske virksomhed Scharmüllers malerobotter. Scharmüller producerer anhængertræk til landbrugsmaskiner og traktorer. Det skriver Inropa i en pressemeddelelse.

- Det var især udfordringen med at lave programmerne til vores malerobotter uden at forstyrre eller stoppe produktionen, der gjorde, at vi valgte Inropa til at løse opgaven, siger Josef Scharmüller i pressemeddelelsen, og uddyber.

- Inropas software kan hjælpe os med at programmere robotterne offline, og derved behøver vi ikke stoppe produktionen - samtidig med at vi sparer omkostninger til support fra robotleverandøren. Jeg er sikker på, at vi har valgt den rette partner i Inropa, og vi har store forhåbninger til fremtiden.

Frugtbart samarbejde
Det er første projekt, som Inropa udfører i samarbejde med Synex Tech. Synex Tech har valgt at anbefale Inropas software til sin kunde på baggrund af anbefalinger fra robotleverandøren Stäubli samt egne undersøgelser af markedet.

- Både Inropa, Synex Tech og Stäubli ser gode muligheder for et frugtbart samarbejde fremover, udtaler direktør for Inropa, Henrik John Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078