23948sdkhjf

Bang og Olufsen Medicom er årets fightere

Virksomheden fik flest stemmer i afstemningen om årets fighter.
Hæderen og 100.000 kroner til et fælles arrangement for medarbejdere. Det er, hvad Bang og Olufsen Medicom får, fordi virksomheden er kåret til årets fighter. Det er benzinselskabet OK, som står bag kåringen.

Bang og Olufsen fik flest stemmer på årets fighters hjemmeside, hvor 37 procent gik til virksomheden fra Struer. De to andre virksomheder, J. Hvidtved Larsen og Stansomatic, fik henholdsvis 30 procent og 33 procent.

Holdindsats
Et strategiskift og ledelsesskift i 2011 gav virksomheden en turbulent periode. Men nu er man på rette spor igen.

- Det har kostet blod, sved og tårer for vores medarbejdere at omstille sig, men de har i den grad gjort det, og virksomhedens succes er 100 procent en holdindsats. De røde tal har tilbage i tiden medført flere fyringsrunder, usikkerhed og i det hele taget en meget hård tid for medarbejderne. Det har været en kæmpe omstilling for virksomheden, men det er og har været medarbejdernes evne til at udleve den nye strategi i alt, hvad vi gør, som har banet vejen ud af krisen og skabt vores fælles succes. Det er en kæmpe glæde, at vi vinder prisen som årets fighter, jeg synes virkelig, at vores medarbejdere fortjener det skulderklap, siger administrerende direktør, Morten Nielsen, om kåringen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094