23948sdkhjf

Dani-tech bygger nyt domicil

Dani-tech A/S, der har til huse i Kolding, skal have mere plads. MT Højgaard, Aabenraa, skal i hovedentreprise opføre ny markant industriejendom ved den sønderjyske motorvej til virksomheden, der sælger mekaniske, hydrauliske og elektroniske komponenter til industrien.
Den synlighed virksomheder opnår, når de vælger at bygge på arealer langs den sønderjyske motorvej, har stor markedsføringsværdi. Det var den værdi, som Kolding-firmaet Dani-tech lagde til grund, da det besluttede bygge et nyt domicil på 7.800 kvadratmeter i Haderslev Erhvervspark.

For at følge med efterspørgslen bygger Dani-Tech nu et nyt domicil, hvor alle aktiviteter fremover skal samles. Det er MT Højgaard, Aabenraa, der i hovedentreprise skal opføre det nye domicil.

Valget af MT Højgaard som hovedentreprenør skete ved en licitation, hvor MT Højgaard var mest fordelagtig at samarbejde med. Det er arkitektfirmaet Kleemann fra Haderslev, der har tegnet byggeriet, som skal stå klar til indflytning i 2007. Samlet beløber udflytningen sig til 45 mio. kr.

Transportmæssig gevinst
- Vi bliver mere synlige, når vi har en facade, som vender ud mod motorvejen. Alternativet var en grund midt i et industrikvarter, men det er jo aldrig særlig interessant at komme i 2. eller 3. række. Beliggenheden vil gøre det lettere for vores kunder at finde frem til os, og mange medarbejdere vil også få transportmæssige gevinster, siger adm. direktør Arne Iversen, Dani-tech.

Dani-tech beskæftiger 60 medarbejdere i Danmark og 25 i datterselskaberne i Sverige og Holland. Det areal som Dani-tech har købt i Haderslev Erhvervspark er på 23.500 kvadratmeter. Det giver mulighed for fremtidige udvidelser.

Kilde: MT Højgaard – http://www.mthojgaard.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063