23948sdkhjf

Ametek på opkøb

Crystal Engineering’s aktiviteter indenfor tryk-kalibrering, måling og logning lægges ind under Amatek Denmark’s kalibreringsforretning.
Crystal Engineering Corporation, baseret i San Luis Obispo i Californien, producerer transportable trykmålere og kalibratorer. Virksomhedens produkter er udviklet og produceret til at blive brugt i barske omgivelser, typisk med ATEX-, IEC Ex-, IP67- og DNV-godkendelser, og det har givet virksomheden en solid position inden for specielt olie- og gasindustrien.

- Vi er stolte af at byde Crystal Engineering velkommen i Ametek-familien. Crystal Engineering udvikler og producerer trykkalibreringsprodukter af meget høj kvalitet, og de er således en helt naturlig udvidelse af vores nuværende produktportefølje af Jofra-kalibratorer indenfor temperatur og signal, konkluderer Joel Frie, administrerende direktør i Ametek Denmark.

Erhvervelsen af Crystal giver Ametek Test & Calibration Instruments adgang til en række avancerede teknologier ud over tryksensor-nøjagtighed og temperatur-kompensering. Crystal var fx de første til at tilbyde digital datalogning på håndholdte referencemålere og kan i dag tilbyde over en million loggede datapunkter kombineret med en batterilevetid på over to år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078