23948sdkhjf

Nyt om navne: DIS styrker hardware- og softwareafdelingen

DIS – Dansk IngeniørService har tilført nye kræfter til virksomhedens hardware- og softwareafdeling.
DIS har de seneste år udviklet forretningen til i dag at omfatte et komplet udviklingshus til løsning af krævende teknologiopgaver til industrien. Senest har virksomheden oprustet med to stærke profiler til hardware – og softwareafdelingen.

Claus Jacobsen er ansat som chefkonsulent hos DIS i Stilling, syd for Aarhus. Claus er uddannet svagstrømsingeniør i 1999 og har mange års erfaring indenfor software- og elektronikudvikling samt projektledelse. Claus har desuden solid erfaring med udvikling af kundespecifikke løsninger fra bl.a. Homatic og senest Develco. Claus har god erfaring med kunderelationer og vil som chefkonsulent både agere projektleder samt bidrage til at styrke DIS’ forretningsområde indenfor embedded udvikling.

Finn Thøger Møller er ansat som senioringeniør hos DIS i Stilling. Finn er uddannet civilingeniør (M.Sc.E.E.) i 1994 og har mange års erfaring som udviklingsingeniør og R&D manager, senest fra Triax A/S, kk-electronic og Lizard Tehcnology. Finns styrker ligger bl.a. inden for FPGA-udvikling, algoritmeudvikling og en meget høj grad af systemforståelse, hvor han vil bidrage til kundernes udviklingsprojekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078