23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye krav til energiledelse og klimatilsyn: Alcumatic tager skridt mod grønnere fremtid

Alcumatic er i gang med at få lavet et klimatilsyn af virksomheden i samarbejde med Scan Energi

 

Alcumatic er i fuld gang med at tilpasse sig de nye regler om energiledelsessystemer og klimatilsyn, som trådte i kraft med Energistyrelsens bekendtgørelse 761/2024. De nye krav har betydet, at flere virksomheder nu er omfattet af lovgivningen, og der er indført obligatorisk klimasyn, som skal implementeres senest den 1. august 2026. Alcumatic arbejder tæt sammen med Scan Energi for at imødekomme disse krav og sikre, at deres energiforbrug er i overensstemmelse med den nye lovgivning allerede nu.

Konkrete forbedringsområder

Et af de nye tiltag er et omfattende energisyn, som giver Alcumatic mulighed for at analysere deres forbrugsmønstre og identificere områder, hvor de kan optimere og gøre virksomheden mere klimavenlig. Dette energitjek, som er startet for omkring en måned siden, vil tage to måneder at fuldføre og vil resultere i en rapport, der peger på konkrete forbedringsområder. Med energitilsynets rapport får Alcumatic udarbejdet en handleplan for, hvordan de fremover vil reducere deres energiforbrug og CO2-udledning.

Styrker den grønne profil

De økonomiske og forretningsmæssige fordele ved at overholde de nye krav er betydelige. Optimerede energiforbrugsmønstre vil ikke blot reducere omkostningerne, men også styrke virksomhedens CSR-profil og mindske følsomheden over for stigende energipriser. Samtidig sikrer overholdelse af reglerne, at Alcumatic kan blive opført på Energistyrelsens liste over godkendte virksomheder, hvilket kan styrke deres grønne image yderligere.

For Alcumatic er dette skridt en vigtig del af deres grønne initiativer, og med hjælp fra Scan Energi vil de sikre, at både energi- og klimatilsyn bliver implementeret i tide, så de kan høste fordelene ved et grønnere og mere bæredygtigt forretningsgrundlag.

Følg med på Alcumatics hjemmeside for at holde dig opdateret

 

Alcumatic A/S
Rønsdam 4
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12096283

Kontaktperson

Johannes Jakobsen
Direktør
+45 21374415 jhj@alcumatic.dk

Send til en kollega

0.033