23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Revolutionerende dansk pottingmaskine tæt på udsolgt

Virksomheden bag den danskudviklede pottingmaskine ViScaMix melder snart udsolgt af 1. generation - og det betyder, at den revolutionerende maskine nu kan købes til kampagnepris.

Udløber
31. oktober 2025

Endnu en sending af de eftertragtede ViScaMix 1. generation potting maskiner er på vej ud til vores forventningsfulde kunder. På trods af det moderne og stilrene design har ViScaMix været en fast del af markedet i snart fire år. Nu er tiden inde til forandring, og det fejrer vi med en fantastisk mulighed . 

Vi sætter gang i udsalget af vores restlager, og det betyder, at I nu har chancen for at få fat i en ViScaMix til en uovertruffen pris. Dette er en unik mulighed for forhandlere og professionelle, der ønsker at opgradere deres udstyr med et effektivt, præcist og økonomisk doseringssystem, der har taget elektronikbranchen i ind- og udland med storm. 

Hvad er ViScaMix? 

ViScaMix er et dansk udviklet avanceret doseringssystem, der er designet til at dosere nøjagtige mængder af materialer som epoxy, lim, silikone og diverse 2-komponents materialer i fx elektronikproduktion og andre produktionsvirksomheder, hvor præcision og pålidelighed er afgørende. Med sin avancerede væskehåndteringsteknologi og høje doseringsnøjagtighed kan ViScaMix opfylde selv de mest krævende krav fra industriens toneangivende virksomheder. 

Hvem står bag ViScaMix? 

ViScaMix er udviklet af Scanmaster ApS  (nu ViscoTec Nordic ApS) i Danmark. Henning Pedersen, CEO, har 30 års erfaring i doseringsbranchen, og har utallige gange oplevet, at markedets maskiner ikke var præcise og pålidelige nok. Deraf kom idéen til at skabe det ultimative doseringssystem, og modtagelsen af maskinen har været fantastisk. 

Vi lader vores referencer tale for sig selv. 

OBS: Dette tilbud gælder kun, så længe lager haves.  Det perfekte værktøj til potting venter på jer. 

Har du spørgsmål? Kontakt ViscoTec Nordic i dag på 45 82 80 90 eller på info@viscotec-nordic.com

Du er også velkommen til at besøge os i vores showroom ved Roskilde, hvis du vil vide mere eller køre test på maskinen.  

ViscoTec - Perfekt doseret!
ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH er en førende systemproducent inden for væsketeknologi: Fra ekstraktion og produktforberedelse til dosering af medium til højviskositetsmedier. Produktporteføljen dækker doserings- og påfyldningsapplikationer inden for bilindustrien, e-mobilitet, elektronikfremstilling, fødevareforarbejdning, rumfart, medicinsk teknologi, farmaceutisk og mange andre industrier.
Hovedkvarteret for den teknologiske markedsleder er i Bayern. Ud over et internationalt distributørnetværk har ViscoTec datterselskaber i USA, Kina, Singapore, Indien, Frankrig, Hong Kong og Danmark og beskæftiger omkring 340 medarbejdere verden over. I 2023 registrerede ViscoTec en global omsætning på 70 millioner euro.

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047