23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hygiejnisk og sikker el-tilslutning med Marechal IP69K Decontactor

FoodTech tema 2024: Hos MTO electric a/s tilbyder vi Marechal Electric’s stik, der er kendt for deres pålidelige og holdbare løsninger. Decontactor-serien fås i udgaver med antibakteriel overfladebehandling på håndtaget, hvilket gør dem særligt velegnede til fødevareindustrien, hvor hygiejne er afgørende.

Fødevareindustrien kræver løsninger, der både er driftssikre og lette at rengøre. Marechal Electric’s stik med IP69K-beskyttelse er udviklet til at modstå højtryksspuling og varme op til 80°C, hvilket gør dem ideelle til miljøer, hvor hyppig rengøring er nødvendig for at sikre fødevaresikkerheden. 

Effektivitet og hygiejne i én løsning 

Decontactor-serien kombinerer stik og afbryder i én kompakt enhed, der kan tilsluttes og frakobles under belastning uden at afbryde strømmen. Dette sparer tid i produktionen og forenkler vedligeholdelsen. Den antibakterielle overfladebehandling på håndtaget reducerer risikoen for bakterievækst, hvilket øger sikkerheden i fødevareproduktionen. 

Beskyttelse ved krævende miljøer 

IP69K-beskyttelsen sikrer, at stikkene kan modstå selv de mest krævende rengøringsprocesser. Decontactor-stikkene er bygget til at modstå fugt, støv og korrosion, hvilket sikrer lang levetid og stabil drift under ekstreme forhold. Antibakterielt behandlet materiale yder desuden beskyttelse mod mikroorganismer, hvilket gør dem særligt velegnede til fødevareproduktion. 

Fordele ved IP69K-produkter 

  • Høj beskyttelsesgrad: Modstår højtryksrensning op til 100 bar og temperaturer op til 80°C.
  • Lang levetid: Modstandsdygtig over for korrosion og barske miljøer, hvilket sikrer pålidelig drift året rundt.
  • Antibakteriel overfladebehandling: Reducerer risikoen for bakterievækst og sikrer højere hygiejnestandarder.
  • Sikkerhed i top: Kan tilsluttes og frakobles under belastning uden afbrydelse af strømmen, hvilket øger effektiviteten. 

I anledning af årets FoodTech messe i Herning fra 1. til 3. oktober 2024, som er Nordens førende destination for fødevareteknologi, har vi valgt at sætte fokus på vores innovative produkter og løsninger til fødevareindustrien. 

Bestilling og kontakt 

Decontactor-stikkene fra Marechal Electric forhandles af MTO electric a/s i flere versioner, herunder udgaver med antibakteriel overfladebehandling. Du kan købe dem gennem vores e-shop eller hos el-grossister. For mere information eller bestilling, kontakt os på tlf. 75 800 310, send en mail til ordre@mto-electric.dk, eller besøg vores e-shop. 

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047