23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Funktionelle KATKO installationskasser til enhver opgave

KATKO's KCS installationskasser er robuste og alsidige, fås i forskellige materialer som polycarbonat og genanvendt ABS. De har funktioner som kvartdrejsskruer, bredt driftstemperaturområde og praktiske installationshjælpemidler. Serien fokuserer på brugervenlighed og fleksibilitet.

KATKO tilbyder et alsidigt udvalg af KCS installationskasser, der er designet til at opfylde kravene i forskellige miljøer. Disse kasser fås i polycarbonat med enten gråt (PC) eller transparent (PCT) låg samt i genanvendt ABS og en genanvendt plastblanding (RP). Uanset om dit projekt kræver robuste kasser til ekstreme temperaturer eller løsninger med ekstra funktionalitet, leverer KCS-serien.

Funktioner der forbedrer installation og ydeevne

Hver KCS-kasse er udstyret med en række funktioner, der gør installationen lettere og mere effektiv. Kasserne har kvartdrejsskruer, som sikrer en stabil og pålidelig tætning, og de har et driftstemperaturområde på -50 °C til +80 °C, hvilket gør dem ideelle til mange forskellige anvendelser.

Installationsmål er inkluderet både i kassen og i produktets emballage, hvilket letter installationsprocessen. Derudover indeholder emballagen en boretemplate for at gøre monteringen endnu nemmere. KCS-kasserne har også fire tætningshuller og mulighed for at tilføje kabelbindere som hængsler.

Kassernes bagvæg er designet med kabelindføringsudslagsmærker, og der er kondensationshuller i hjørnerne, hvilket sikrer optimal ydeevne i udfordrende omgivelser. Tilbehør som bundplader og DIN-skinner kan også tilføjes for ekstra fleksibilitet og funktionalitet.

KATKO’s KCS-serie er udviklet med fokus på pålidelighed, brugervenlighed og miljøvenlighed.

Kontakt os

For mere information om KCS installationskasserne eller andre produkter i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte MTO electric a/s på telefon +45 63 16 17 30.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.031