23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MTO udvikler nyt underspændingsrelæ til sikkerhedsbelysning

MTO electric a/s har i samarbejde med den østrigske producent Tele udviklet et underspændingsrelæ til sikkerhedsbelysning. Relæet imødekommer de nye lovkrav, der kræver, at panikbelysning aktiveres ved spændingsfald under 60% i LED-baserede systemer. Dette innovative produkt er det første på markedet, der opfylder de opdaterede standarder, og det er designet til at sikre effektiv og pålidelig aktivering af panikbelysning ved nødsituationer.

Sikkerhedsbelysning, herunder panikbelysning, er ofte en usynlig del af belysningsløsninger i moderne byggeri. Dette er en klar fordel, da panikbelysning kun aktiveres i nødsituationer og skal sikre, at flugtveje er tydeligt oplyste, så folk kan finde vej ud af bygningen. Selvom armaturerne til panikbelysning ofte er små og diskrete, er de stadig synlige, hvis man kigger nøje efter, og det er her, at fokus ofte ligger på faktorer som pris, design, form og funktion.

Panikbelysning: diskret, men essentiel i nødsituationer

En vigtig komponent i denne løsning er et underspændingsrelæ, som monteres i tavlen og overvåger spændingsniveauet. Tidligere var kravet, at relæet skulle aktivere panikbelysningen, hvis spændingen faldt til under 85% af det normale niveau. Dette var tilpasset de traditionelle lyskilder, som ofte inkluderede halogenlamper.

Ændringer i lovgivningen kræver nye løsninger

Med den endegyldige udfasning af disse lyskilder i efteråret 2023, skal sikkerhedsbelysning nu udelukkende udføres med LED-teknologi. I forlængelse heraf er lovgivningen blevet justeret, så underspændingsrelæet nu først skal aktivere, når spændingen falder til under 60%. Denne ændring har skabt et behov for nye produkter på markedet, der kan leve op til disse krav.

Innovative løsninger til sikkerhedsbelysning

Hos MTO electric a/s har vi gennem et tæt samarbejde med vores mangeårige partner, den østrigske producent Tele, udviklet underspændingsrelæet E1YF400V01-0,6, som opfylder de nye krav. Efter en kort udviklingsperiode kan vi nu tilbyde markedets eneste kendte produkt, der lever op til de nye standarder for sikkerhedsbelysning.

Kontakt MTO electric a/s på +45 7580 0310 for at høre mere om, hvordan dette underspændingsrelæ kan integreres i din arbejdsgang. Lad os sammen finde den perfekte løsning til din virksomhed!

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.031