23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MTO styrker indkøbsafdelingen med ansættelsen af ny indkøber

Med ambitionen om at sikre en effektiv indkøbsproces og opretholde et tæt samarbejde med leverandører har vi pr. 12. august 2024 ansat Heidi Ingerslev som ny indkøber. Heidi bringer 27 års erfaring indenfor indkøb og produktionsplanlægning med sig.

Heidi er uddannet teknisk assistent i 1990 og har siden da primært arbejdet som indkøber og produktionsplanlægger i tre forskellige produktionsvirksomheder i Horsens. ”Jeg har gennem årene opnået stor erfaring inden for indkøb og planlægning, som jeg nu ser frem til at anvende hos MTO,” siger Heidi. Med sit brede kendskab til både produktions- og indkøbsprocesser vil Heidi være med til at sikre, at MTO fortsat leverer på højt niveau til vores kunder.

Heidi er allerede godt i gang med at lære MTO’s indkøbsprocedurer og leverandørnetværk at kende. ”Jeg glæder mig mest til at dykke ned i indkøbsarbejdet og lære noget nyt,” siger hun. For Heidi er det vigtigt at være en del af et godt fællesskab på arbejdspladsen. ”MTO’s motto ‘We care for you’ passer rigtig godt til mig, for her kender vi hinanden, og der er et stærkt internt samarbejde,” forklarer Heidi. MTO’s kunder kan forvente, at Heidi vil gøre sit bedste for at skaffe de varer, der efterspørges, og hun ser frem til at bidrage til virksomhedens fortsatte succes.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.031