23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev Schracks MX-serie af maksimalafbrydere på AUTOMATIK '24

MTO electric a/s viser Schracks MX-serie af maksimalafbrydere på AUTOMATIK-messen 2024. Serien omfatter fire typer beskyttelse: termisk, elektronisk, digital elektronisk beskyttelse og elektronisk motorbeskyttelse. MX-serien fås i flere byggestørrelser, som 3- eller 4-polet versioner, og dækker strømstyrker fra 32A til 1600A med kortslutningsniveauer på 36, 50 og 70 kA. Tilbehør som hjælpekontaktorer og håndtag kan tilkøbes for at skræddersy løsninger til specifikke behov. Besøg MTO electric på stand B1200 for at se, hvordan MX-serien kan beskytte og optimere jeres elektriske installationer.

Hos MTO electric a/s har vi i mange år leveret Schrack-produkter til det danske marked. Schrack er en førende østrigsk mærkevarevirksomhed, der specialiserer sig i el- og eludstyr, data- og netværkssystemer samt belysningsløsninger til både industri og byggeri. På AUTOMATIK '24 kan du opleve Schracks MX-serie af maksimalafbrydere, som er en del af MTO electric's sortiment.

MX-serien – Fleksible løsninger til beskyttelse af elektriske installationer

MX-serien består af fire forskellige typer maksimalafbrydere, der sikrer optimal beskyttelse af elektriske installationer:

  • Termisk beskyttelse (Type A)
  • Elektronisk beskyttelse (Type EN)
  • Digital elektronisk beskyttelse (Type EM)
  • Elektronisk motorbeskyttelse (Type ENM)

MX-serien er tilgængelig i fire byggestørrelser og kan fås som 3- eller 4-polet versioner med kortslutningsniveauer på 36, 50 eller 70 kA. Serien dækker et bredt spektrum af strømstyrker fra 32A til 1600A, hvilket gør den velegnet til mange forskellige applikationer.

For at imødekomme specifikke behov kan MX-serien suppleres med en række tilbehør, såsom hjælpekontaktorer, håndtag, klemmer og afdækninger. Dette giver mulighed for skræddersyede løsninger, der kan tilpasses de mest krævende industrielle miljøer.

Find os på stand B1200

Besøg MTO electric's stand på AUTOMATIK-messen 2024, hvor vores team står klar til at præsentere Schracks MX-serie af maksimalafbrydere. Vi vil vise, hvordan disse løsninger kan beskytte og optimere jeres elektriske installationer.
Hos MTO electric er vi dedikerede til at levere produkter, der lever op til de højeste standarder inden for kvalitet og pålidelighed.

Vi glæder os til at se jer på AUTOMATIK-messen!

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.109