23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev MTO electric's transformere på AUTOMATIK '24

På AUTOMATIK '24 kan alle besøgende opleve MTO's brede sortiment af transformere, der spænder fra små styrestrømstransformere til store 3-fasede transformere. Gennem stærke partnerskaber med europæiske leverandører som Polylux og Meth og Botter kan MTO electric tilbyde kundetilpassede transformer-løsninger til en række industrier, herunder vindmølle-, skibs-, medicin- og olieindustrien. Deres produktudvalg dækker kapaciteter fra 3,2 VA til 1600 kVA og spændinger fra 12V til 12kV, med muligheder for UL- og marinegodkendelser samt forskellige kapslinger. Med et stort lager og korte leveringstider sikrer MTO Electric hurtig og pålidelig levering af transformer-løsninger, der møder de højeste standarder.

Hos MTO electric a/s har vi i over 23 år specialiseret os i salg af transformer-løsninger, og på AUTOMATIK '24 får I mulighed for at opleve vores brede udvalg af transformere i alle størrelser og former. Fra små styrestrømstransformere til store 3-fasede transformere – vi har en løsning, der passer til enhver industriel applikation.

Stærke samarbejder med førende leverandører

Gennem årene har vi opbygget stærke partnerskaber med nogle af Europas førende transformerproducenter, heriblandt Polylux fra Spanien og Meth og Botter fra Italien. Disse samarbejder gør det muligt for os at tilbyde kundespecifikke specialtransformere til et utal af formål og industrier. Uanset om I har brug for energiløsninger til vindmølleindustrien, robuste transformere til skibsindustrien eller specialudviklede løsninger til medicin- og olieindustrien, kan vi imødekomme selv de mest krævende behov.

Bredt produktsortiment til alle formål

Med transformere, der spænder fra 3,2 VA op til 1600 kVA og fra spændinger på 12V til hele 12kV, dækker vi stort set alle behov. Vores produkter omfatter alt fra standardløsninger til avancerede, kundetilpassede specialtransformere. For jer, der kræver særlig certificering, tilbyder vi også UL- og marinegodkendte transformere samt et bredt udvalg af kapslinger, herunder ukapslede IP00, indendørs IP23 og udendørs IP54. Derudover kan vi levere speciallakeringer til transformere, der skal anvendes i hårdføre miljøer.

En af vores styrker er vores omfattende lager, som sikrer hurtig levering af et stort udvalg af transformere. Hvis en specifik transformer ikke er på lager, kan vi alligevel tilbyde korte leveringstider, takket være vores stærke samarbejde med europæiske leverandører.

Find os på stand B1200

På AUTOMATIK-messen 2024 kan I se nærmere på vores store udvalg af transformer-løsninger og få indsigt i, hvordan disse produkter kan optimere jeres industrielle processer. Med en stærk portefølje af kvalitetsprodukter er vi klar til at levere kvalitets transformer-løsninger, der lever op til de højeste standarder inden for industrien.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047